Mennyi igazságalapja lehet ennek a cikknek? Lehetséges a kettős adóztatás a külföldön dolgozók béréből?
Jó, tudom, véleményvezér, de hallottam ezt más máshol is.
Szerintem nonszensz.Viszont ha mégis megtörténne hogy Orbanisztán megadóztatná azokat akik a rosszból a kisebb rosszba menekültek.Akkor mi lehet a kiskapu, hogy lehetne megkerülni?Állampolgársághoz vagy csak állandó lakcímhez lehetne kötni a kötelező adózást?
És ha mondjuk Anglia kilépne az Eu-ból?Akkor már semmis lehet az egyezmény, nem, akkor szabad az út a kettős adóztatáshoz.Ugye?
Vagy ha Eu-n belül bepróbálkoznak ezzel a dologgal, biztos lesz valami kibúvó.A tököm akar adózni egy olyan országnak, ami elüldözött!Még fizessek is érte hogy nem élhetek otthon?!Kapják már be!!!!!!!!
Állandó lakcímet felmondani?Akkor nem tudja mihez kötni, ha jól értelmeztem, mert ehhez akarja kötni, állampolgársághoz nem lehet!
Közvetlenül a jövedelmet nem tudják adóztatni.
Esetleg az lehetséges, hogy ha hazai számlára utalnak, abból lecsípik az illetéket vagy az itthoni fogyasztás után általános forgalmi adót fizetnek, ha ingáznak és itthon tankolnak, akkor a jövedéki adó a magyar költségvetést gazdagítja, így adóznak a külföldiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!