Használhatom külföldön az EU betegkártyámat úgy, hogy Németországban csak feketemunkát végzek?
Amúgy az ilyenek miatt van szar állapotban Magyarország is. Be nem jelentett munkák, adócsalás, a törvények kijátszása.
A korrupció már teljesen tönkretette ezt az országot. Mit csinál a magyar? Kimegy máshova rombolni, közben szidja az itteni viszonyokat.
Első válaszoló , a németek meg az osztrákok ezt a be-nem jelentősdit szívesen megcsinálják bevándorlókkal.Kevesebbre jelentik be vagy be sem jelentik.
Nem csak Magyarországon csinálják ezt.
"Nem a munkavállaló a hibás, mert feketén foglalkoztatják ..."
Hanem ki? A szomszéd Mari néni? Az egész EU-ban szabadon, munkavállalási engedély nélkül lehet dolgozni, minek kell fekete munkát elvállalni? Ha nincs aki elvállalja a fekete munkát, akkor a vállalkozó be fogja jelenteni, de amíg van aki elvállalja, addig ezt ki is használják. Külföldön dolgozom már egy ideje, fekete munkát még senki nem kínált nekem, hozzáteszem, el sem fogadnám, nekem alap dolog, hogy maximálisan be vagyok jelentve, stb. Kihasználni csak azt lehet aki hagyja magát! Sok magyar még Nyugatra is hozza a hülye mentalitását.
Persze,hogy hibás de ha valaki dolgozni akar és pénz keresés kényszere miatt el vállalja a fekete munkát ... A munka vállalónak érdeke hogy ne feketén foglalkoztassák elhihetetted, ha fekete és fehér kötött kell dönteni akkor fehért fogja választani...
De most Németországban dolgozó fekete munkáról volt szó ott még erkölcsileg se bánt a történet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!