Németországban tényleg elszegényedés figyelhető meg?
Tisztában vagyok vele, hogy a német gazdaság a legnagyobb Európában (főleg a népessége miatt), és viszonylag jól pörög a gazdaság, már kint vannak belőle.
A számadatok is azt mutatják, mert kb. 5,4%-os a munkanélküliség. De pl. azt hallottam, hogy ez is megtévesztő, mert a népesség nagy része dolgozik ugyan, de sokan ún. Ein-Euro-Job-ot végeznek, amiből éppen hogy csak meg tudnak élni.
Ááá ez vicc , jót nevettem. Mekkora hülyeségeket ki nem tudnak találni a hozzá nem értők. Kár hogy erre az oldalra bárki írhat, teli van így hülyeségekkel. Van az a mondás, hogy Ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna.. kedves 05:38-as.. legalább most mindenki tudja miért van 37 %-od.. Einstein megmondta...az emberi hülyeség határtalan.
Kedves kérdező !
Elég logikus , hogy ha Európa vezető gazdasága, akkor nem szegényedik el. Ki pénzzel mindenkit? a németek . Akkor meg? Mi a kérdés? Valószínűleg őket kéne pénzzelni, ha szegények lennének. A rommá adósodós hozzászóló pedig nézzen meg egy USA-t hogy megváltozzanak az értékrendjei, és utánna nyilatkozzon :) Köszönöm.
Deutschland überalles !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!