Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban tényleg elszegé...

Németországban tényleg elszegényedés figyelhető meg?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy a német gazdaság a legnagyobb Európában (főleg a népessége miatt), és viszonylag jól pörög a gazdaság, már kint vannak belőle.

A számadatok is azt mutatják, mert kb. 5,4%-os a munkanélküliség. De pl. azt hallottam, hogy ez is megtévesztő, mert a népesség nagy része dolgozik ugyan, de sokan ún. Ein-Euro-Job-ot végeznek, amiből éppen hogy csak meg tudnak élni.

2012. júl. 11. 21:09
 1/4 nem dávid ***** válasza:
41%
Csak Németországba a szegénység fogalma azt mást jelent mint itt...
2012. júl. 11. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Egyenlőre csak a rommá adósodás figyelhető meg. Elszegényedésről inkább akkor fogunk beszélni, ha már éhezni fognak és itt fognak sorba állni a nagyorcájú németek segédmunkáért könyörögve.
2012. júl. 12. 05:38
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
05:38: igen, ez rendkívül valószínű... :DDDD
2012. júl. 13. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Ááá ez vicc , jót nevettem. Mekkora hülyeségeket ki nem tudnak találni a hozzá nem értők. Kár hogy erre az oldalra bárki írhat, teli van így hülyeségekkel. Van az a mondás, hogy Ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna.. kedves 05:38-as.. legalább most mindenki tudja miért van 37 %-od.. Einstein megmondta...az emberi hülyeség határtalan.

Kedves kérdező !

Elég logikus , hogy ha Európa vezető gazdasága, akkor nem szegényedik el. Ki pénzzel mindenkit? a németek . Akkor meg? Mi a kérdés? Valószínűleg őket kéne pénzzelni, ha szegények lennének. A rommá adósodós hozzászóló pedig nézzen meg egy USA-t hogy megváltozzanak az értékrendjei, és utánna nyilatkozzon :) Köszönöm.

Deutschland überalles !!!

2012. júl. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!