Kiírom magamból minden bajom. Ugye nem baj?
Figyelt kérdés
7 éve a suliban állandóan zaklatnak. Otthon mindig feszült a légkör, gyakran van veszekedés. Gyerekesnek hívnak az osztálytársaim, ha beszélgetek a tanárainak vagy a szüleimmel, vagy ha csinálnak vmi tényleg eléggé sértőt, és jelzem. Gyengének hívnak, holott nem is tudják gyakran mi zajlik bennem. Nagyon sokszor van, hogy nem alszok, néha egyenesen sírógörcsöm is van. Végig kellett néznem az egyetlen kisgyerekkori barátom teljes hanyatlását, tehetetlen voltam, nem tudom még mindig elengedni. Most 2 barátom van: az egyik nem valami igaz barát, a titkaimat, gondolataimat n szeretem rábízni, mert könnyen kikotyogja, soha nem áll ki értem, holott én ezt gyakran megteszem. A másik igazán jó barát, néha elég félénk, de még így is ki áll értem, az egyetlen ember, akit igazán tisztelek, és hálás vagyok érte, viszont őt se szeretném fárasztani2022. máj. 17. 23:45
1/13 A kérdező kommentje:
Neki is van bőven sok baja. Az osztálytársaim gyávának hívnak, mert vannak kissé öngyilkos hajlamú vicceim, hozzászólásaim, és mégse leszek öngyilkos. Többen is kihasználtak, nem tudok bízni az emberekben. A kicsit morbid hozzászólásaim miatt mindig őrültnek hívnak (holott annyira nem vészesek), amiatt meg, hogy amiből lehet, viccet csinálok
2022. máj. 17. 23:48
2/13 A kérdező kommentje:
hülyének hívnak (holott így kevésbé délig az élet)
2022. máj. 17. 23:49
3/13 A kérdező kommentje:
A családom sem nagyon fogad el, nem tudok rájuk nagyon számítani, csak ha tengernyi FÖLÖSLEGES szabály meghozásáról van szó
2022. máj. 17. 23:51
4/13 A kérdező kommentje:
És persze nem olvashatok könyveket, csak amiket a szüleim olvastatni akarnak velem (nem is az a baj, hogy régi könyvek, hanem hogy 1-2 évet még nyugodtan várhattam volna át elolvasásukkal)
2022. máj. 17. 23:54
5/13 A kérdező kommentje:
Sorozatokat nem nézzétek, animét mégkevésbé, nem is rajzolhatok igazán anime karaktereket, mert azt is utálják, zenét n igazán tudok hallgatni, mert "hétköznap nincs tv, nincs zene".
2022. máj. 17. 23:56
6/13 anonim válasza:
Sajnálom. Nagyon nagy hátránnyal fogsz indulni így az életben. Rengeteg mindenből kimaradsz a túlkontrolláló szüleid miatt.
Én is megjártam ezt.
7/13 anonim válasza:
Én is sajnálom. Esetleg ha mondjuk iskola után elmennél akár könyvtárba, akár egy "barátkoz tanulni"? Akkor lenne egy kis énidőd, amiben azt olvashatsz vagy hallgathatsz, amit csak szeretnél.
8/13 anonim válasza:
Ugye nem valami elmeháborodott valláskárosult szülőkről van szó?
9/13 A kérdező kommentje:
De...
2022. máj. 18. 13:43
10/13 A kérdező kommentje:
7es, ez jó ötlet, igazad van! Köszii
2022. máj. 18. 13:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!