A csajok miért "félnek" kakilni?
Igazából csak felvetődött bennem, hogy ez mégis miért van. Arra gondolok, ami pl. most is történt. Balcsin nyaralunk pár haverral és lejött a hétvégén néhány csajszi is. Jóban vagyunk, barátok vagyunk, bízunk egymásban úgy gondolom. Egyik csajszin láttam ma hogy kicsit kivan, nem festett túl jól, megkérdeztem van-e valami baj, mire nagy meglepettségemre azt felelte, hogy nagy gond nincs, csak annyi, hogy "kakilnia kell de nem mer elmenni, mert hogy ő csak nyugiban tud". Jó az idő, szóval ki tudtam csalni mindenkit az udvarra, a csaj pedig el tudott menni könnyíteni magán.
Ezek után felmerült bennem, hogy miért van ez, nálunk pasiknál miért nem agyalunk ilyeneken, stb. A csaj után nem sokkal bementem a vécére pisilni, nagyon büdöset hagyott, oké, lehet szégyelli (mert amúgy nagyon csinos lány), de hát természetes dolog, senki se kakil rozsailletút...
Igen, ezzel mire célzol?
"Igen, ezzel mire célzol?"
Te mire célzol az egésszel. Mi köze van a kinézetnek az emésztéshez? Pontosan azért fél szarni, mert neked eszedbe jut olyan, hogy "de büdöset szart, pedig jó csaj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!