Lány létemre elmentem más házában házibuliban kakilni, az kínos?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értve hogy 10 percig bent voltam kb. és szag is maradt, tuti rájöttek mit csináltam bent a fiúk.2021. nov. 27. 22:09
2/20 anonim válasza:
És? Ez természetes. A lényeg h neked jólesett, kit érdekel mit gondolnak..
3/20 anonim válasza:
Jajjistenem...
🤣🤣🤣🤣🤣
Szerinted a fiük azt hiszik h a lanyom nem sz.rnak? De ha megis akkor rózsaillatút? 😎
4/20 anonim válasza:
Az ember erre büszke lehet. :) Mostanában azt vettem észre, hogy sok az ilyen jellegű kérdés, nyilván van is közönség hozzá. Szerencsére, senkinek nem kell megvizsgálni közelebbről a körülményeket, a felesleges végtermék állagát, mert aztán lehet, hogy kiderülne, hogy nem is te végezted ott a dolgod. :) Te kis pimasz.
5/20 anonim válasza:
Igen, kínos, mert ehhez csak a fiúknak van joga. A lányok maximum pisilhetnek, de semmi több! Értve vagyok? :D
6/20 anonim válasza:
Gyanús ez nekem, nem az első "lány vagyok és szégyellem a kakilást" témájú kérdés mostanában, valami fétises srác irkalja ezeket szerintem...
7/20 anonim válasza:
Nem gaz. Nekem egyetlen gaz sztorim az volt amikor nem lehetett lehuzni a wc-t egy taborban, mert nem volt viz az egyik wc-ben, de en voltam az elso szerencsetlen aki teliszarta, szoval wc kefevel kellett letuszkolni meg kitakaritani, de a szaros wc kefet nem hagyhattam ott, szoval kenytelen voltam kidobni az ablakon 🙄
8/20 anonim válasza:
Egy ismim olyat kakilt mint egy dárda. Le se ment. :)
10/20 anonim válasza:
A legjobb dolog a világon, amikor tudsz kakilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!