Lány létemre elmentem más házában házibuliban kakilni, az kínos?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értve hogy 10 percig bent voltam kb. és szag is maradt, tuti rájöttek mit csináltam bent a fiúk.2021. nov. 27. 22:09
11/20 anonim válasza:
Miért, az asztalra, vagy a kukába ment?
12/20 anonim válasza:
Nem az, aminek ki kell jönnie,annak jönnie kell.
13/20 anonim válasza:
Elég durva lehetett. Láttam a hiradóban is, mert kihivták a katasztrofavédelmet olyan szag volt. Még a terrorcselekmény gyanuja is felmerült.
15/20 anonim válasza:
Dehogy gaz.. haverom a kertbe ment mert 2en is hanytak a wcbe es egy uveg draga ajandek piaval mosta le magat reszegen amit utana keresett az unnepelt. Na az mar gazosabb 🤣🤣
16/20 anonim válasza:
A lányok nem kakilnak, ez az egyetlen remény ami által vonzódom hozzájuk, ha ez változna tuti homokoznák
17/20 anonim válasza:
Te vagy az a fetises csavo, aki nem hallott meg ablakrol, szellozokurtorol.
18/20 anonim válasza:
Kínos?! Az, hogy teljesen normális hétköznapi biológiai folyamataid vannak? Kb annyira kínos, mint ahogy levegőt veszel, vagy eltüsszented magad mások előtt.
19/20 anonim válasza:
Amúgy te valami kaki fétises vagy?:)
20/20 anonim válasza:
Hozzám bármikor jöhetsz kakilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!