Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volt itt a Gyakorin vagy az...

Volt itt a Gyakorin vagy az Interneten, hogy leveleztetek valakivel és kiderült, hogy az illető lelkileg labilis ember? Mióta beszélgettetek amikor ez az énje előjött belőle? Fokozatosan jött elő vagy hirtelen? Mit tettetek, amikor ez kiderült?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Volt itt.

Lehet, hogy volt fél év is.

Fokozatosan.

Leépítettem.

2022. ápr. 30. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Ki nem az?
2022. máj. 1. 08:37
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

13, hol lenne a helyem? Mert a tizesben egy helyszínt se írok. :D Vagy süsü birodalmára gondolsz? Mert ez a dal a Süsüből van.

A 14 is nekem szólt? Mert az már értelmezhetetlen írás. Ha nekem szólt,eg tudod fogalmazni?

2022. máj. 1. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

Nyugi, leírom én.

Kiírtál egy kérdést, hogy miért utál mindenki, 0 leírással, de goromba kommentelkel, amikből rád ismertem.

Majd megkérte valaki, hogy írj példát, ahol elvileg gonoszak voltak veled és én belinkeltem egy kérdést, amit te írtál ki és a személyes véleményed szerint gonoszak voltunk veled, közben te támadtál mindenkit arrogánsan, mártírkodtál, hogy szegény te, te pszichiáter által felírt gyógyszereket szedsz és szenvedsz míg más nem értheti min mész keresztül, meg velem fenyegetőztél, hogy tönkreteszed az életemet és utána 3 óránként odaírtál egy értelmetlen kommentet, nem zavart az sem, hogy nem reagálok.

Ezen kaptad fel a vizet, hogy ezt belinkeltem. :D

2022. máj. 1. 09:39
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Ms. Kóci.

1. Büntibe vagyok miattad. Itt.

2. Most pihennem kell miattad, addig érdemben nem válaszolok.

3. Eddig nickname szerint egy személy tudott csak legyőzni, te vagy a második. Gratulálok.

4. Te tehetsz mindenről.

2022. máj. 1. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Kócim legalább estig büntetésben vagyok. És idegileg is rossz passzban. Békét lehet kérni ? A feltételeket te megszabbhatod. De most kilépek egy enlőre
2022. máj. 1. 13:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Aki a 15, 16 beküldője az nagyon tehetséges. Volt egy kérdés aminek a kiírója remek munkát végzett, mert egy fantasztikusan és érdekesen tálalt, megbotránkoztató kérdést osztott meg, amivel az alkotó könnyen átvert minket, hiszen sokan elhitték a fantáziája szüleményét, de a 15, 16 egy zseni. Ő kitalált magának egy személyiséget, ő egy egész felhasználói profilt felépített és sosem esik ki a szerepéből.

Ilyen talán egy régi felhasználó volt, aki bulimiásnak adta ki magát és bolondozni járt ide, de a végére elvesztette a kontrolt, már lehetett érezni, hogy elunta a szerepét és a válaszai nem voltak se viccesek, se hihetőek. 15, 16, te még itt nem tartasz, de azért megdicsérlek, hogy ilyen jól felépítetted ezt a szerepet.

15, 16, Íráson nem gondolkodtál még? Jó könyvíró lennél, hiszen, ha egy személyiséget így ki tudtál építeni, felvenni azt és sosem zökkenni ki belőle, ráadásul jó munkát végzel, mert mindenki hisz neked, akkor olyan könyveket írnál, hogy a kiadók eldobnák az agyukat, mert úgy imádnák. Vagy, ha vannak könyveid, elküldenéd privátban? Mert biztos vagyok benne, hogy imádnám! Az, amiről meséltem kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak.. )

2022. máj. 1. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező. Ha te vagy a büdös könyv, legyél szíves, hagyjál fel a bűzölgéseddel, tudod. Látom, értelmes is tudsz lenni. Az viszont igaz, hogy a reggeli 9 órakori kérdésembe a Kócos beleállt, és törölték, ezen b@sz.tam fel magam, és most sem vagyok még topon. Az is igaz, hogy büntetésben vagyok-ez miatt nem írhatok ki jelenleg új kérdést. A Kócos nem tűnik kispályásnak, úgy, ahogy most már Te sem. Írtam egy személyről, nem, nem Ti vagytok nickname szerint, ott alulmaradtam. De : már jóban vagyuk, nincs b@szo.gatás, sőt mellé álltam. Mert a jót szorgalmazza. Azt mondjátok meg, hogy Ti a Kócossal hogy álltok ehhez. Ő normális dolgokat szokott írni-másoknak is, Téged eddig csak bűzölögni 😀 láttalak. 😀 Hasznos is tudnék lenni, segíteni a gykn. Egyenlőre nem szeretnék kommentárt fűzni a dicséretedre, karakterekre, stb.
2022. máj. 1. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Lehet velem értelmes párbeszédet folytatni, nagyon is.

Kócostól : Szeretnék majd veled néhány tisztességes kommentet váltani, de amúgy tényleg pihenek, csak néhány óránként felugrok és vissza. Egyenlőre nem privizek Senkivel sem. Nyugi, találkozunk még itt gykn.

Ui : Dehogy teszem tönkre az életét senkinek, hogy tenném már ? Itt ? Vicc. És írtam én szép dolgokat is abban a linkben.....

2022. máj. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!