Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek igazuk van ?

Szerintetek igazuk van ?

Figyelt kérdés

Olyanokat írnak rólam, hogy rossz ember,vagyok, mérgezem itt a levegőt, romlasztom a közösséget, gazember vagyok meg ilyenek. Volt aki szerint nem vagyok normális, sőt Hitlerhez is már hasonlítottak.☹

Akkor az hogy van, hogy csak február óta vagy 3 személyt lebeszéltem az öngyilkosságról, sokszor segítő v építő válaszokat adok, ügyes vagyok, pl jó párbeszédek születnek alattam ?

Hol itt a gonoszság ? Lehet csak ostobák vagytok szimplán.

2022. ápr. 30. 00:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
22 Te legalább kultúráltan válaszoltál eddig.
2022. ápr. 30. 10:00
 22/24 anonim ***** válasza:

Erősen kritikus vagy és nem vagy mestere a szeretetből, megértésből beszélésnek, és még mellé nagy az ellenállásod is, amikor magad felé negatívat tapasztalsz.

Ezek nem rossz dolgok, csak van egy olyan stílusod, nyitottságod, amit így erősen félreértenek. Én csak e kérdés alapján indulok ki, sőt csak az első oldal alapján.

Pl instant beszólsz, hülyének nézed a másikat. Az mindegy, hogy igazad van-e, mennyire, csak az számít a hülyéknek, hogy beszóltál. Kész, már is egy utolsó nyomorult vagy a szemükben.

Én megértelek és szeretlek. Bőőőőven nem tartom annyira károsnak ezt a jelenlegi állapotodat, mint ahogy a kommentek és a kérdésedben írtak alapján mások, és hát nekem van igazam.

Engedd el. Mármint. Azt, hogy ez piszkáljon téged. Nem baj ha nem érted. Ők még kevésbé értik az egészet, magukat, és főleg téged.

2022. máj. 3. 07:43
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ! Nem vagyok annyira rossz ember. Már a 4. öngyilkost beszéltem le itt február óta. De nem tudom, pl Kóci hány zsömlét adott életében egy éhező hajléktalannak......
2022. máj. 3. 07:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

23, kérdező, már leírtam máshol, itt is leírom, szépen kérlek, ne offold szét az összes kérdést, amelyiket kommentálok vagy amelyiket én írok ki. Most már elég zavaró és fárasztó. Nem tudom miért pont engem találtál meg a sok-sok veled egyet nem értő felhasználó között és már ijesztő, hogy így kutakodsz utánam, így függsz tőlem. Gondolom csak unatkozol, azért próbálsz hergelni, lehet szrakozol, de már unalamas egy idő után.

Kérlek szépen állj le vagy, ha ennyire szeretnél drámát, ennyire unatkozol, csinálj egy másik fiókot "Kócoska a förmedvény" névvel és veszekedj vele, engem meg hagyj békén!

Köszönöm és szép napot!

2022. máj. 3. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!