Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek igazuk van ?

Szerintetek igazuk van ?

Figyelt kérdés

Olyanokat írnak rólam, hogy rossz ember,vagyok, mérgezem itt a levegőt, romlasztom a közösséget, gazember vagyok meg ilyenek. Volt aki szerint nem vagyok normális, sőt Hitlerhez is már hasonlítottak.☹

Akkor az hogy van, hogy csak február óta vagy 3 személyt lebeszéltem az öngyilkosságról, sokszor segítő v építő válaszokat adok, ügyes vagyok, pl jó párbeszédek születnek alattam ?

Hol itt a gonoszság ? Lehet csak ostobák vagytok szimplán.

2022. ápr. 30. 00:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon erősen helyzetfüggő; itt simán előfordulhat, hogy csak kötözködtek veled, és az is, hogy te voltál kretén...

Viszont ez egy anonim fordul szóval nem igazán fogja számontartani senki, hogy kit beszélsz rá/le az öngyilkosságról. Nem tudsz elismerést és megbecsülést szerezni a szavaidért, ha az emberek nem tudják, hogy te mondtad őket.😅

2022. ápr. 30. 00:44
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy bizonyos helyzetekben jó passzban vagy, lehet, hogy más témákban, helyzeteket, konfliktusokat meg nem tudsz kezelni. Így a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.
2022. ápr. 30. 00:57
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt az öngyilkosságról való lebeszélés nem lehet egy zsarolási eszköz és barátszerzési alap. Mindenki esendő és nem jófejség, hogy segítünk.

Szerinted, ha az utcán a szíve miatt elájul Pista bácsi és a 20 éves Matyi kaparja össze, hívja rá a mentőt, menti meg az életét, akkor Pista bácsinak örök adósa kéne lennie Matyinak és Matyi összes munkatársának barátkozni kéne Matyival? Nem, Matyi tette a dolgát, mert ez a természetes.

Én is segítettem többször, egy munkatársam vagy rokonom sem tudja.

Másrészt hasonlít rád az egyik volt csoporttársnőm. Mindig kereste mindenkinek a sötét oldalát, ha valaki kimerült volt, az a szemében depressziós volt és állandóan körülötte ugrabugrált, nem is érzékelve, hogy semmi szükség erre, aztán, ha az illető jobban lett, mert kipihente magát, akkor a csoporttársunk érdeme volt és ő bizony a halál torkából hozta vissza és milyen szemét az akin segített, hogy nem barátkozik vele.

Ha egy kevésbé népszerű ember volt bárhol, mellé csapódott, akár akarta akár nem, aztán meg mondogatta, hogy ő miket szenvedett el amiatt, hogy pont vele barátkozott, mert őt is bántották, (amikor ezt csak ő látta így) és milyen féreg, hogy ennek ellenére sem akar jó barátja lenni a csoporttársnőnknek.

A kezdetekben próbáltuk csoporttársnőként kezelni, de ha valahova hívtuk, nem jött el és mondta, hogy ezek a programok nem érdeklik őt, ha nem hívtuk, mert tudtuk, hogy úgyse jön el, akkor meg hisztizett, hogy azért nem hívjuk, mert utáljuk és különben is amikor hívtuk is azért nem jött, mert biztos utáljuk és ezt miért nem vettük észre.

Egy idő után utáltunk beszélni vele, mert minden szavunkat kiforgatta, illetve mindenbe tök mást látott bele és, minden témához negatívan állt, a kedvünket elvette mindentől. Azt mondtad, hogy veszel egy csokit és erre azt reagálta, hogy a nagyapja diabéteszben meghalt mert úgy za.bálta a csokit, de azért jóétvágyat a csokikádhoz. Vagy beszélgettünk tök jókedvűen és odajött, elkezdett tök negatív dolgokról beszélni.

Mindig kipécézett egy valakit, akit leszívott energiàval, aztán ment a következő emberhez.

Mindig mindenkinek elmondta, hogy nem mondja meg ki, de a háta mögött ezt terjeszti az illetőről, ami nem volt igaz. Vagy, hogy ő úgy véletlenül hallotta, hogy a tanár ezt meg azt a negatívat mondja XY-ról. Élvezte, ha elveszi az ember önbizalmát vagy, ha egymás ellen fordít másokat.

Egy energiavámpír sz.arkavarónak gondoktuk a végére...

2022. ápr. 30. 01:33
 4/24 A kérdező kommentje:

Köszi Ms. Kócos.🙂

Gyarapodott a negatív jellemzőim száma🤧🤧

2022. ápr. 30. 01:47
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

És tulajdonképpen mit vársz?

Magasztaljunk az egekbe így látatlanul, hogy fú, te milyen életmentő csodaember vagy?

Pocskondiázzunk mindenkit, akinek rossz benyomása van rólad anélkül, hogy tudnánk ki ő, és miért alakult ki rólad az a vélemény?

Mi értelme ennek a kérdésnek egyáltalán? Ilyet valami személyiségzavaros szokott feltenni

2022. ápr. 30. 01:54
 6/24 A kérdező kommentje:
És ha az lennék ? Az ne fájjon már neked !
2022. ápr. 30. 02:08
 7/24 A kérdező kommentje:

Rossz hasonlat ! Az, hogy valaki éjjel ITT kitalálja h milyen gyógyszert vegyen be h meghaljon, NEM KÖTELESSÉGEM REGGELIG GYŐZKÖDNI KÖNYÖRÖGNI NEKI HOGY MIÉRT ÉRDEMES ÉLNIE !!! MÉGIS MEG SZOKTAM TENNI !!! Ez csak egy példa rólam ! Akkor biztos Hitler vagyok mi ? Idióta barmok !

Más a segítségnyújtás elmulasztása, Cserbenhagyás pl közterületen, életveszélyes beteghez vagy baleset során.

Minden nyáron van aki felmászik egy Duna hídra, nosza menjetek utána SEGÍTENi !

2022. ápr. 30. 02:20
 8/24 A kérdező kommentje:
Kócos ! Valamiféle tanár vagy ? Vagy honnan tudod h ilyen vagyok ? 🤧🤭
2022. ápr. 30. 02:28
 9/24 anonim ***** válasza:
85%

#7:

Vedd be a Quarelin-t mert úgy látszik elgurult, te gyerek.

2022. ápr. 30. 04:22
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem éppen az, de beveszem, amit kell, ne aggódj. Azt honnan tudod hány éves vagyok ???
2022. ápr. 30. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!