Szerintetek igazuk van ?
Olyanokat írnak rólam, hogy rossz ember,vagyok, mérgezem itt a levegőt, romlasztom a közösséget, gazember vagyok meg ilyenek. Volt aki szerint nem vagyok normális, sőt Hitlerhez is már hasonlítottak.☹
Akkor az hogy van, hogy csak február óta vagy 3 személyt lebeszéltem az öngyilkosságról, sokszor segítő v építő válaszokat adok, ügyes vagyok, pl jó párbeszédek születnek alattam ?
Hol itt a gonoszság ? Lehet csak ostobák vagytok szimplán.
Kérdező, kedves, amit a 11. hozzászólásban írsz, az nem ment téged fel semmi alól és nem kell hogy automatikusan szerethetővé tegyen téged a barátaid szemében.
Illetve mindenkinek megvannak a problémài és a pszichiátriai kezeltek nincsenek mások felett, mert másoknak lehet komolyabb baja.
Anyukámnak azt mondták, hogy meg fog halni és szerintem ez komolyabb baj, minthogy valakit a pszichiátrián kezelnek és nem tud barátkozni, mert elmerült az önsajnálatban, mint májgombóc a levesben.
Én jobbulást kívánok a anyukádnak, attól függetlenül, hogy csipkelődsz, lány, csipkelődsz. Magán szakemberhez járok, és képzeld, én sem fogok meggyógyulni, de kezelve többé-kevésbé élhetek vele. Nem akarsz cserélni egy napra ? 🙂
A válasz kommentjeimre egyre sem válaszoltál MS. Kócos. Segítek : zöld mezőben vannak, nem sok.
Tanár vagy ?
"Nem akarsz cserélni egy napra?"
Imádom ezeket a kérdéseket...
De miért is ne, gyere, cseréljünk egy napra, akkorát fogsz koppanni, hogy lesel, amíg örülök, hogy csak annyi a bajom, hogy gyógyszereket kell bekapkodnom. :D
Vagy inkább anyukámmal cserérlj egy napra, utána már mindent más szemmel fogsz látni és örülni fogsz, hogy még élhetsz, mindegy hogy fromtinnal meg egyebekkel, de élhetsz.
Akkor még egyszer Jobbulást kívánok neki ! Sajnálom Őt !
Itt és most nem Róla indult a beszélgetés/kérdés.
Ne húzd ki nálam a gyufát, utoljára kérlek.
Biztos így beszél egy gonosz ember.....
15, "Biztos így beszél egy gonosz ember"
Igen, jól látod, igazad van, pont úgy beszél egy gonosz ember aki a kérdést kiírta. De most mennem kell. Szép napot, jó mulatást!
Kérdező, szerintem olvasd át a kommentjeidet, és egyből leesik, hogy miért nincs túl sok rajongód. Ha nem megy, mutasd meg a pszichiáterednek, és kérdezd meg tőle.
Ennyi.
Kérdező, valóban te vagy a kérdező, ezt senki nem vitatja. Viszont mások kommentjeire reagáltál nem is akármilyen stílusban.
Ezért mondom, hogy olvasd el, és nem kell sok önkritika hozzá, hogy leessen miért nem akarnak veled barátkozni. Hol van az megírva, hogy kötelező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!