Mi volt életed legjobb bulija? 20F
Amiben a legjobban érezted magad és "tartalmas" volt vagyis sokáig tartott, szóval nem maga az ivás volt a lényeg max eszköz a hangulathoz.
Lehet a kisebb baráti sütögetésektől, házibulikon át az egyetemi bulikig, igazából minden ember történetét szívesen meghallgatnám.
Ami érdekelne még, hogy hány éves voltál akkor?
Tokajban voltunk a barátnőmmel a hegyalja fesztiválon.
Én voltam 16 ő 21.
Délután 2 volt, koncertek még semmi, sétáltunk a hídon, elkezdett szakadni az eső. Beszaladtunk az első kocsmába ahol üvöltött a zenegépből a Slipknot.
Az asztalon rázta a haját két 30 körüli pasi. Magukhoz invitáltak. Az asztalon tomboltunk és táncoltunk órákig.
Szét locsoltuk a pezsgőt, énekeltünk, hatalmas buli kerekedett ott. Rengetegen össze gyűltek körülöttünk.
Mire kimentunk késő délután a kocsmából már az eső is elállt és kisütött a nap. Ez oltári jó élmény volt.
Aztán voltunk Hajdunánáson motoros- rock fesztiválon.
Kb 17 éves voltam.
A fesztivállal szemben volt a strand.
Késő éjjel a fesztivál biztonsági őreivel szöktünk be strandra fürdeni.
1 órával később vett észre csak minket a biztonsági őr a strandon mi meg rohantunk ki és másztunk át a kerítésen 😅 persze én felakadtam és át estem rajta bele a bokorba😅
24 voltam amikor pultos voltam egy kocsmában, ott minden nap szinte ,zárás után zártkörű bulikat tartottam a barátaimmal, azok is szuper esték voltak.
Napestig tudnám sorolni igazából az élményeket olyan sok van 😅
29/N
Kb. minden héten azt gondolom, ezt volt életem legjobb bulija, de mindig lesz jobb :DDDD
amúgy a nyaralásos bulik a legjobbak sztem, mert ott egy hétig egyfolytában történik vmi emlékezetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!