Milyennek képzeled életed legjobb napját?
Figyelt kérdés
Ha tudnál dönteni e felett, milyen lenne az a nap?#életedlegjobbnapja
2021. máj. 13. 12:57
1/13 anonim válasza:
24 óra alvás egyhuzamban. Pisilni se kell felkelni.
2/13 anonim válasza:
Nem tudom,hogy mennyire lenne jó ,de szeretnék egyszer leülni a gízai piramis legfelső kőtömbjére és meginni egy láda sört.
3/13 anonim válasza:
Az lenne az a nap, amikor szembesülök vele, hogy befejeződött a felújítás, sikerült kilomtalanítanom minden kacatot és végre az általam megálmodott rend és tisztaság vesz körül.
4/13 anonim válasza:
Fogadom a Szerencsejáték Zrt. képviselőjének a gratulációját az Eurojackpot telitalálatomhoz, átveszem a nyereményt. A nap és az életem hátralévő része majd kialakul.
5/13 anonim válasza:
Beköltözni egy luxuspalotába legalább 30 darab 20-on éves lány mellé, akiknek mind tetszem és szexelni akarnak velem. (És főznek is nekem.)
7/13 anonim válasza:
Amikor lediplomázom végre az estin. Persze csak akkor, ha utána minimum 5 évig (de inkább örökre) 5 szabad este és 2 szabad hétvégi nap vár rám minden héten.
8/13 anonim válasza:
Nehéz kérdés! Biztos egy április 25-e lenne, mert akkor nincs se túl meleg, se túl hideg. Elég egy vékony kiskabát.
9/13 anonim válasza:
Délelőtt a hobbijaimmal foglalatoskodnék, délután a szerelmemmel lennék, mondjuk kirándulni mennénk, este romantikus vacsora, éjjel szeretkeznénk.
10/13 anonim válasza:
9-es vagyok. A fenti vázolt napomhoz már volt szerencsém, de régen. Most csak a hobbi része tud megvalósulni.
Jó a kérdés amúgy. Csak nem a Lou Reed Perfect Day c. száma ihlette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!