Miért csinálom ezt? Fiuk ti mit gondoltok arról ha egy lány hátra néz gyorsan, rád pillant és hirtelen elkezd gyorsabban menni?
Figyelt kérdés
Hogyha meglátom azt a fiút aki nagyon tetszik az utcán, mikor hátra pillantok, mögöttem van ,de még nem közel elég távol, hirtelen felgyorsul a légzésem pillangók a gyomromban és felgyorsulnak a lépteim, hátra nézek és el kezdek nagyon gyorsan menni. Miért viselkedek így szerintetek?
Miért menekülök el az elől aki nagyon tetszik? Mindig így volt.
Annyira bizsergek hogy inkább elmegyek, nehogy lássa rajtam. Vagy hülyének nézzen.
2022. ápr. 29. 18:48
1/4 anonim válasza:
Ertem mire gondolsz.
Azert menekulsz el, mert nem akarod megmutatni a reakciodat.
Viszont ilyet nem szabad csinalni a kiszemelttel, mert azt fogja hinni, hogy nem jon be neked.
2/4 anonim válasza:
Ha pillangók vannak a gyomrodba akkor lehet elkezdenek előrefelé repülni benned.És ez ad egyfajta hajtóerőt.
3/4 anonim válasza:
Hát, én azt hinném, hogy azért menekülsz, mert félsz tőlem...
4/4 anonim válasza:
Félnek a hapik attól, ahol csak a harc a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!