Előre vagy hátra ülsz a taxiban?
Én hátra szoktam ülni.
Engem zavar, hogy egy idegen ott ül melletem, benne az aurámban, nekem ez kínos valamiért. De lehet csak tudat alatt belém is belém ivódott, hogy így "szokás".
Nem gyakran taxizom, de eddig mindig előre ültem. Mondjuk eddig mindig olyan taxist fogtam ki, aki az első ülést ajánlotta fel, és kinyitotta az ajtót. Elbeszélgetünk, eddig mindig nagyon jó fejeket fogtam ki. Volt olyan is, hogy autóval mentem be egy tőlem 25-30 km lévő nagyvárosba, és lerobbantam, késő este 22 felé járt az idő, és kerestem egy taxi állomást. Ja és a kutyám velem volt, akkor is előre ültetett, úgy hogy a kutya félig az ölemben volt. Nagyon jófej volt a taxis, pedig a kutyám időnkét alaposan felé lehelt :) Megkérdeztem, hogy tényleg biztosan nem zavarja-e ne üljek-e hátra, de mondta hogy nem. Szóval hazáig beszélgettünk, és szépen haza csorogtunk.
Pedig szeretem a csöndet, és nem beszélem ki a hasából a másik embert, nem vagyok egy szószátyár, de szerintem a kommunikáció az nagyon kellemes, és jobban eltelik az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!