Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Koncertre járó férfiak?

Koncertre járó férfiak?

Figyelt kérdés

Koncertekre járó férfiak ti kinek a koncertjére szoktattok járni?

Milyen zenét részesítettek előnyben?

Milyen koncertre járnátok szívesen a barátnőtökkel?

2022. ápr. 29. 09:13
 1/6 anonim válasza:
71%
HOOLIGANS
2022. ápr. 29. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal amilyen koncertekre szoktunk járni, legalábbis voltunk már legalább egyszer:

Infected Mushroom, Paddy and the rats, fish!, blind myself, tankcsapda, lord, alvin, kisebb helyi bandák.

Amire szeretnénk egyszer elmenni de még nem voltunk: in flames, parkway drive, system of a down, hollywood undead, iron maiden

2022. ápr. 29. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyanra, amilyenre a barátnőm szeretne menni.

Zeneileg mindenevő vagyok.

Holnap egy haverral kéne menni olyan koncertre, amit a hátam közepére se kívánok. :(

A zene nem is érdekes, de a közönség elég problémás.

2022. ápr. 29. 09:38
 4/6 anonim válasza:

Komolyzenei koncertek, kivéve opera, operett. Voltam, eszméletlen amúgy, ha bírnám, rendszeresen járnék, engem a komolyzene érzelmileg mindég is megindított (igen, papírzsepis). :)

Ha bírnám, sajnos nem nagyon bírom a hangos zenét, ezért "irigykedve" hallgatom ismerőseim beszámolóit. :|

2022. ápr. 29. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Tankcsapda, Leander, Krúbi, akár Hooligans. De mivel lusta vagyok, csak akkor ha a közelben vannak, vagy majd a Campuson.
2022. ápr. 29. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Dzsúdló, Esti Kornél. A legjobb barátommal őket szeretjük. Amikor volt barátnőm, akkor Halott Pénz volt a közös kedvencünk.
2022. ápr. 29. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!