Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ugye hogy jobb az oldal, mint...

Ugye hogy jobb az oldal, mint régebben ? 🙂

Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 08:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok

A kérdések közt nagyobb arányban vannak életunt emberek magáéletéről szóló kérdések

pl. "miért nem szeretem, ha valaki megérinti a vállamat?"

"miért barátkozom nehezen?"

"miért érzem úgy, hogy nem fogok bejutni a Corvinus ÁJK-ra?"

"miért vagyok levert napközben?"

Persze konkrétumokat nem igazán említenek, elvárjáky hogy mindenki tudja a megoldást a problémájukra. Egyre kevesebben írnak helyesen és egyre többen kötnek bele a másik helyesírásába.

Egyedül a politika kategória színvonala nem romlott- de csak azért, mert annál a szintnél már nincs lejjebb. Mindenki kérdésbe/válaszba bújtatva propagálja a saját nézeteit.

2022. ápr. 29. 09:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Romboló emberek
2022. ápr. 29. 09:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 8 éve járok ide fel, kisebb-nagyobb kihagyással.

Régen több normális ember volt, voltak közöttük olyanok akiknek kint volt a neve, és voltak olyanok akikkel lehetett csak úgy jókat beszélgetni.

Évek óta több hülyével találkozom, meg olyan emberekkel akikkel nem lehet beszélgetni, "pedig nagyon akarják".

Szerintem sokan unatkoznak és azért járnak ide, viszont a trollok gyengék, buták, sokan meg bár levelezésre keresnek partnert mégsem tudnak beszélgetni.

2022. ápr. 29. 11:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Amióta pár éve megújult, rosszabb lett.
2022. ápr. 29. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is, de ez csak laza kapcsolatban áll a megújulással.

Az emberek lettek rosszabbak, illetve rosszabb emberek jöttek.

Ráadásul nekem százszor kulturáltabban néz ki, átalakítottam az egészet. A sorok például képernyő szélességűek.

2022. ápr. 29. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk belegondolva szimpla, ahol nem irtják rendesen a trollokat ott elszabadulnak...

Ahol az admin folyamatosan ellenőriz és egyből moderál, ott szinte sosincs troll.

Hiába van itt is, hogy bejelented a 10 milliomodik ugyanolyan kérdést, nem törlik... Bejelented a teljesen fogalmatlanokat akik ugyan nem kötözködnek vagy trágárkodnak, de egyértelműen hülyék vagy szórakoznak, nem törlik.

Igy zöld útjuk van, és kvázi ha nem az egyetlen, de a legalkalmasabb oldal az ilyeneknek. Mert máshol már 1 órán belül repülnek, itt meg kiélhetik magukat.

2022. ápr. 29. 20:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A moserátorok sajnos többnyire csak akkor törlik a trollokat, ha e-mail útján jelezzük nekik. Egyébként nem.
2022. ápr. 29. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

Hát ez szomorú. Ez már majdnem olyan, mintha te végeznéd az ő munkájukat. 1-2 plusz kattintást meg tud érni olykor, hogy jelentsd, de ennyit már nem.

2022. ápr. 29. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A felhasználók csökkenésében szerepet játszhat az is, hogy a nemzetközi tér érdekében sokan inkább ehhez hasonló, angol nyelvű oldalakat látogatnak (pl. quora)
2022. ápr. 30. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!