Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ugye hogy jobb az oldal, mint...

Ugye hogy jobb az oldal, mint régebben ? 🙂

Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 08:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

nem

sokkal kevesebb ember használja

2022. ápr. 29. 08:37
 2/19 A kérdező kommentje:
A kevesebb néha több 😀
2022. ápr. 29. 08:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

A szintek bevezetését és a szavazás funkciót mondanám előrelépésnek a régi verzióhoz képest.

A régi design nekem jobban tetszett, de kinek mi.

Az ismerkedés kategória jó ötlet lenne, de teljesen használhatatlan a trollok miatt, akik örülnek, hogy ott lepontozni sem tudják őket és teljes erőbedobással esnek neki a normális kérdezőknek is.

Összességében látható, hogy kevesebb az ember, azok is kicserélődtek. Régen sokkal több kifejtős kommentet olvastam, tele egyedi gondolatokkal. Ezért szerettem az oldalt. Ma már az emberek kategóriában ez sokkal ritkább, helyette néhány bejáratott klisével dobálóznak, ami elég ahhoz, hogy felpontozzák, de lényegében nem mond semmit semmiről. Vagy trollkodnak.

A tudományok kategória még mindig színvonalas, de mintha visszább húzódtak volna azok az emberek, akik régebben aranyat érő, hosszan kifejtett, szakmailag pontos, de mégis laikusnak, vagy félműveltnek is érthető kommentekkel varázsolták szebbé a helyet.

2022. ápr. 29. 08:51
 4/19 anonim ***** válasza:
12%
😁🤣
2022. ápr. 29. 08:53
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
A gyakori előre megy, nem hátra.
2022. ápr. 29. 09:06
 6/19 anonim ***** válasza:
16%
Az árak előre mennek nem hátra😢... de a farhát az marad annyi amennyi most😁
2022. ápr. 29. 09:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A szavazás jó, de ennyi.

Ez a pontozósdi még mindig nem tűnt el ami szerintem sok normálisabb új embernek riasztó a sok troll miatt, inkább lelépnek máshová.

Az oldalt elképesztően kevesen használják. Pont a szavazásokon lehet legjobban látni. Kommentek is nagyon kevesek és sokszor egy ember több hsz -t is ír.

Ha kivesszük az ostoba meg troll meg ismétlődő kérdéseket, sokszor pl. itt napokig semmi olyan kérdés nincs amibe be lehet szállni igazán. Csak a sablon...

Lassan kihalnak azok a kérdések amik egyéni tapasztalatokra épülnek, és hosszú kifejtéseket lehet tenni, és olvasni alattuk.

Helyettük tele van 10 ezerszer megválaszolt, kifejtett, szétvitázott kérdésekkel újra meg újra.

Akinek ez jobb egészségére, lassan a trollok már csak egymással fognak trollkodni ez a legviccesebb az egészben, mert vagy nincs már akit meg tudnának, vagy a kutyát nem érdekli, mert minden nap ugyanaz. Igy a leghülyébbek is kezdik felfogni a helyzetet és kiismerni.

2022. ápr. 29. 09:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon jó emberek mentek el, a fenti okok miatt.

Viszont helyettük jöttek hivatásos provokátorok, vagy komoly elmebetegek (nehéz eldönteni) - a lényeg az, hogy használhatatlan lett tőlük az oldal nagy része.

2022. ápr. 29. 09:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos minden kategória színvonala szabadesésben van néhány éve. Szinte mindenhol többségbe kerültek azok az emberek, akik valódi kérdés vagy válasz helyett csak a személyes frusztrációjukat akarják kiadni.

Az új design nagyobb hangsúlyt fektet a válaszhasznossági mutatóra, régen a válasz alatt láthattam csak, hogy háy százalékra értékelték, most pedig előbb látom ezt, mint ahogy el tudnám olvasni a választ.

Tini párkapcsolat: a régi kedvenc kategóriám rendszeres használóinak átlagéletkora csökkent a korábbi 16-22-ről kb 14-18-ra.

A felhasználó sokkal kevesebb, a meglévők is ritkábban látogatják az oldalt.

Nem tudom, hova lettek az emberek innen, de akinek van tippje, kérem, írja meg.

2022. ápr. 29. 09:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerestek jobb fórumokat, ahol valóban hasznos választ lehet kapni a kérdésekre, a romboló embereket pedig legalábbis üldözik, nem pedig még időnként támogatják is.
2022. ápr. 29. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!