A kurucz.info nevű oldal mióta lett ennyire oroszbarát? Régebben is az volt?
Figyelt kérdés
Az oda kommentelők szinte mindegyike szintén az.2021. máj. 13. 23:17
1/9 anonim válasza:
Amióta magyarok írják. A szovjet és a magyar nép édestestvérek.
2/9 anonim válasza:
Régebben is az volt, KGBÉla idejére nyúlnak vissza a szálak.
4/9 anonim válasza:
Nem lett, sosem volt. Inkább csak nemzeti. Pár napja pl. kritizálták, hogy Putyin nácizott a győzelem napján. Azzal értenek egyet, hogy ott nincs akkora liberális őrület, és elbánnak a libsikkel, nem kesztyűs kézzel.
5/9 anonim válasza:
4: tehát az pozitív, hogy egy demokrációban bebörtönzik, és gumibotozzák az ellenzékieket?
Ez kellene itthon is szerinted?
6/9 anonim válasza:
Te sem olvastál még kuruc.info-t. Egyáltalán nem oroszbarát.
#5 Az pozitív, hogy a bűnözőket bebörtönzik akkor is, ha ellenzékiek. Nálunk is azt kéne, de nem teszik, mert valójában egy követ fújnak a kormánnyal (ami szintén bűnözőkből áll).
7/9 anonim válasza:
Nem lepődnék meg ha Putyinig érne a vége... Régen bosszankodtam rajta ma már rá sem bszok.. Sőt az is lehet hogy kormányközeli a szerzőgárda, ott tesztelik a hatását a jövőbeli hatalommegörző intézkedéseiknek ..
8/9 anonim válasza:
Aki sosem olvas kurucot, az minek szól hozzá?
9/9 anonim válasza:
A "kgbéla" egy állítólagos jobbikos kém, ill. képviselő aki gyanús orosz öltönyösökkel találkozgatott eu szerte, de mo.-n. is, remélem elég pontosan írtam le. Nem tudom elitélték-t, lett-e ügy, de emleggették az biztos ezt a kis affért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!