A bal oldal keleti vakcina ellenesek?
Jobban nem lehetne megfogalmazni.
Ki a baloldal?? Aki amúgy balos vagy úgy balos, hogy nem fideszes??
Én jobbos vagyok, de nem fideszes. Szóval így nem tudom mennyire ér a válaszom. Sajnos mióta a fidesz jobbos azóta már mindenki aki nem fideszes az balos libsi. Vissza sírom mikor náciztak, az közelebb állt hozzám, na mindegy.
Én kínai vakcinát kaptam, nekem nincs ezzel bajom, de azt hozzá tenném, hogy én jelentkeznék gyógyszer tesztelőnek is ha úgy van, meg amúgy plazma donor is vagyok. Nem igazán idegenkedek semmitől.
Azt teljesen megértem, hogy sokan nem akarják felvenni azt a kínai vakcinát amit nem vizsgáltak be, de Orbán se azt mondta, hogy bevizsgáljuk, hanem azt, hogy minden vakcinát vizsgálat nélkül elfogadunk. Miért nem akarja megnyugtatni a bizalmatlanokat?? Azért, mert akkor nem tud mutogatni az ótás ellenes balódara meg Gyúcsányra, Sorosra és Brüsszelre. Pedig tényleg csak kicsi bizalom kellett volna, hogy többen elfogadják.
Plazmát is sokan emiatt nem mernek adni, mert nem bíznak benne, nem ismerik. Kell erről is ismertetés, szakértői vélemény. De az, hogy egy idős zavarodott nénit kiállít, aki elmondja, hogy tegyünk meg mindent hogy megfertőződjünk kórházba kerüljünk.... Majd kiáll és mondja hogy nagyon jó a kínai és az orosz is.
Nem tudom ki hogy van vele, de ha valaki a szemem láttára felenné a földről a kutygumit, majd ajánlana egy éttermet, hogy ott finom a kaja, nem igazán adnék a szavára.
Tényleg szakemberek kellettek volna a tájékoztatásra, nem ilyen szenilis egyének. Ezekben nem fog bízni az ember. Akiben egy kicsi kétség volt, abban megerősítette a kétseget a kormány azzal, hogy ilyen egyének közlik a fontos információkat, majd Orbán is mondja, hogy hallgassunk a szenilis vénasszonyra. Meg tényleg hogy bizniszt kellett csinálni a vakcinákból is....
Teljesen hiteltelenek, pont itt kellett volna határozottan fellépni és nem mutyizni, de nem bírják ki.
Én amiatt vettem fel a kínait, mert nekem mindegy, kicsit se voltam bizalmatlan a kínai technológia felé. De akiben egy kicsi kétely volt, azt megerősítették. Semmi köze ennek Gyurcsányhoz, Soroshoz, Brüsszelhez, a baloldalhoz vagy bármi máshoz. A saját kormyányunk okozta a bizalmatlanságot, a hozzánemértése és alkalmatlansága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!