Van más is, aki " nem tud szabadulni " a gyk-tól ? 🙂
Figyelt kérdés
Úgy értem, nagyon erősen függ tőle szabadidejében ?2022. ápr. 27. 08:48
11/18 anonim válasza:
9-es és mivel is jobb ez az oldal a fb-nál? rossz kifogás, hogy inkább ez amint a fb.
13/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezt össze lehetne mérni, hogy melyik a jobb, vagy a rosszabb, de az mindig nevetséges, amikor itt szidják a gyakorizókat. :D Ilyenkor mindig jön a kifogás, hogy de ő csak néha jön ha unatkozik. Mintha az nem lenne ciki, hogy az a legépületesebb szórakozása, hogy itt beszólogat az embereknek.
14/18 anonim válasza:
Én kb. 1 éve még erősen függő voltam, aztán fokozatosan ráuntam az egészre. Mostmár csak azért nézek néha fel mert itt levelezek emberekkel.
15/18 anonim válasza:
MIvel ez egy segitségkérésre szakosodott oldal. Nem azért van hogy te idegyere élni a szociális életedet. Tudom egyszerűbb profil nélkül névtelenül , de próbáld meg inkább valós profillal akár neten akár élőben .
16/18 anonim válasza:
#15 Igazad van, de lássuk be, a gyk sok ember életében hiánypótló szerepet tölt be, még ha nem is ezért hozták létre. Akit az életben nem szeretnek az emberek, azt online sem fogják. Ha névvel és arccal van ott, akkor automatikusan elutasítják, mert az ítélkezés ezektől függ. A megfelelő ember akármit megtehet, másokat a semmiért is kinézik. Itt lehetőség van rá, hogy pusztán az alapján formáljunk véleményt másokról, amit a világról gondolnak. Nem a szépségük, ruháik, telefonjuk, pénzük, szüleik dönti el, hogy kik lehetnek. Tudom, sok a troll is, de az anonimitás lehetőséget ad az önkifejezésre olyanoknak is, akiknek ez máshogy nem lehetséges.
17/18 anonim válasza:
Köszönöm 16.
Pont ezért kotok ki itt...
18/18 anonim válasza:
Én ilyen voltam/vagyok, mert amikor nincs nagyon mit csinálni a munkaóráim alatt, jobb híján felnézek. De leszokóban vagyok.
Igazából mindig több frusztrációt adott ez az oldal mint örömet, megy a személyeskedés és a bunkóskodás, aztán nincs sok kedvem kedves, megértő, segítőkész választ adni olyan emberek kérdéseire akik valszeg elküldtek a kva anyámba egy másik kérdés alatt.
Amint találok valami kisebb discordot vagy fórumot ahol jobban selejtezik a s..ggfejeket, már itt sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!