Mostanában úgy érzem minden annyira rossz. Amint hazaérek elfognak a rossz érzések és nem tudok szabadulni tőlük. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, 10.-es. Vannak barátaim de mikor egyedül vagyok nagyon magányosnak érzem magam, úgy érzem valójában senki sem szeret.. gyakran úgy érzem én csak arra vagyok jó, hogy másokkal nevessek, mások nevessenek rajtam. Barátnőm sem volt még. Eddig úgy voltam vele, hogy majd változik, de mostanában egyre rosszabb, van hogy nem tudok aludni, nem vagyok képes megcsinálni a házit mert annyira nem tudok rá koncentrálni. Van, hogy csak hallgatom a zenét miközben fekszek az ágyban, vagy körbe-körbe sétálgatok a szobámban.. A környezetem nem vett észre semmit, mivel a jegyeim nem romlottak.. társaságban szinte mindig jó kedvem van.. nem tudom mit tegyek..2016. nov. 23. 18:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak jót mulattál a haverokkal és hirtelen egyedül lettél. Azt hogy pl a haverjaid kibeszélnek..
Kétlem, inkább a lányok csinálják.. (sajnos)
2/3 A kérdező kommentje:
Ez egy sima iskolai napon is így szokott lenni, akkor is amikor nem történt semmi a suliban.
2016. nov. 23. 18:48
3/3 anonim válasza:
Ha szüleid engedik, szerezz be egy kiscicust! Hozzá garantáltan jó élmény lesz hazajönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!