Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen kifogással éljek, ha...

Milyen kifogással éljek, ha barátaim el akarnak rángatni bulizni?

Figyelt kérdés

Van egy szórakozóhely a városban, oda tervez az osztály egy része elmenni és engem is oda akarnak erőszakolni. A gyomrom görcsöl az egész miatt, és tudom csak akkor múlik el ha az egész lezajlott (úgy, hogy nem megyek). Most is a remegés mellett a torkomban is gombóc van. Utálom a sok embert, azt a förtelmes zajt, meg a legrosszabb, hogy táncolni kell. A barátaimmal jóban vagyok, csak ők extrovertáltak én meg introvertált, de nagyon!

Nem tudok már több dolgot kitalálni, eddig azt mondtam, hogy beteg vagyok, (legalábbis nem vagyok jól), de továbbra is nyaggatnak.

Egyszerűen nem bírom idegekkel, rosszul leszek mindjárt, ha nincs azonnali megoldás erre. Hányingerem is van, a gyomrom meg szabályosan görcsöl.

Itt most nem az a kérdés, hogy hogyan ne menjek, mert az 100000%, hogy nem megyek, legrosszabb esetben eltöröm a karom, annak csak engednek.. Egyedül a kifogást keresem, hogy nem sértődjenek meg, ne nézzenek le, stb...

Köszönöm előre is.

2022. ápr. 26. 21:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
15%
#17 Nem állást foglalni akarok a témában, de te se tűnsz túl kiegyensúlyozott, normális embernek😅
2022. ápr. 26. 22:18
 22/30 anonim ***** válasza:
35%
Nem bírja idegekkel, görcsöl a gyomra, hányingere van, azt se tudja, mit hazudjon, mert nem meri vállalni, hogy valahova nem akar elmenni, és szerinted ez egy racionális fiatal, akivel semmi különös baj nincs?
2022. ápr. 26. 22:24
 23/30 anonim ***** válasza:
34%
Azt se tudod mit jelent az a szó hogy alkoholista. Innentől kezdve nincs is miről beszélni. Pár sör nem ördögtől való dolog ám. De te biztos hogy autista vagy, nem egészséges ember.
2022. ápr. 26. 22:29
 24/30 anonim ***** válasza:
39%
Aki privát üzenetben trágárkodott nekem ocsmány szavakkal, azt tiltottam.
2022. ápr. 26. 22:32
 25/30 A kérdező kommentje:

24: te hányat kaptál? nálam 9 a rekord, ami bántó. a többi (3) segítő szándékú.

40 éves szűz? azta, 17 voltam amikor elvesztettem, összesen 7 barátnőm volt eddig. most vagyok 18, szeptemberben leszek 19 :) és nem, nem vagyok lezbi, fiú vagyok.

és basszus jézusom, mennyire felhúzzák magukat ezen. Egyszerűen csak rühellem a társaságomat(!) a suli miatt és muszáj állandóan játszani egy szerepet, hogy békénhagyjanak. Nem bántanak, csak rajtam lógnak folyamatosan. Amit szintén nem szeretek. Ez van. Ja meg nem szeretem a szórakozóhelyeket. Micsoda probléma, úristen. Az, hogy az ilyen események elkerülésére mindent megtennék az egy dolog. És szerintem meg azzal vannak súlyos gondok aki komolyan veszi azt, hogy eltörném a karomat csak az indokért. És a szövegértése is nulla.

De végülis lényegtelen. Év végéig maradhat a nyafogásuk, aztán úgyis érettségi és letiltom mindet minden közösségi médiáról. Ennyi.

2022. ápr. 26. 23:03
 26/30 anonim ***** válasza:
40%

Na ez jó Kérdező!

👍 Én írtam a #3, #4, #7, #20 hozzászólásokat, legutóbbiban higy fiu lehetsz es hagyjanak békén, semmi bajod csak extra racionális vagy.

És most írod hogy szeptemberben leszel 19. 🙂

Meggyőződésem (bár lehet hogy tévedek) hogy szűz horoszkópjelben születtél.

És akkor rólam : Még a saját ballagásomra sem nentem el 😃 és nem azért mert antiszoc lennék, hanem mert rühelltem az egészséges szitut és jópár embert.

Épkézláb felnőtt lett belőlem és megválogatom a társaságomat.

Full racionális vagyok..... és szeptemberben születtem...... (ennyit a horoszkópról. A szuzek ilyenek. Ha kérdező mérleg lenne... meglepődnék)

2022. ápr. 26. 23:17
 27/30 anonim ***** válasza:
65%
Kijavítom amit a telefonom átírt:*rühelltem az egész szitut és jópár embert.
2022. ápr. 26. 23:19
 28/30 anonim ***** válasza:
88%
19 éves férfi vagy és görcsöl a gyomrod, mert nem mersz nemet mondani a meghívásra - fú, hát ezt nem gondoltam volna!
2022. ápr. 26. 23:35
 29/30 anonim ***** válasza:
51%

De nem értem. Ne menj ha nem akarsz. Mondd el szépen a száddal, és ha nyaggatnak, akkor is.

Nagyon kihegyezed arra a kérdést, hogy te intro vagy, gondolom ez most ilyen jó identitàsalap, de nem ez a baj. Hanem hogy iszonyatosan konfliktuskerülő vagy. Mi az, hogy inkább eltöröd a karod (wtf), minthogy megmondod a többieknek, hogy nem mész bulizni, mert nem akarsz? Ha nyaggatnak, akkor is. Kit érdekel, te nem mész és kész. Vagy szerinted ez egy jó problémamegoldó módszer, hogy eltöröd a karodat? Ne szórakozz már...

Amúgy mondd, hogy büntiben vagy, a szüleid nem engednek. Vagy nem leszel itthon, elutaztok ottalvósra arra a napra a családdal. Legalább hazudni tanulj meg, ha kiállni nem megy az álláspontod mellett.

2022. ápr. 27. 17:36
 30/30 anonim ***** válasza:
29-es, döntsd már el, hogy mit tanácsolsz neki! Érett felnőtt jótanácsot adsz az első két bekezdésben, és ezt azonmód hazavágod a 3.-ban azzal, hogy a felnőtt, önmagáért kiálló megoldás helyett a gyáva sunyi, semmit meg nem oldó gyerekes hazugságot javaslod!
2022. ápr. 27. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!