Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen kifogással éljek, ha...

Milyen kifogással éljek, ha barátaim el akarnak rángatni bulizni?

Figyelt kérdés

Van egy szórakozóhely a városban, oda tervez az osztály egy része elmenni és engem is oda akarnak erőszakolni. A gyomrom görcsöl az egész miatt, és tudom csak akkor múlik el ha az egész lezajlott (úgy, hogy nem megyek). Most is a remegés mellett a torkomban is gombóc van. Utálom a sok embert, azt a förtelmes zajt, meg a legrosszabb, hogy táncolni kell. A barátaimmal jóban vagyok, csak ők extrovertáltak én meg introvertált, de nagyon!

Nem tudok már több dolgot kitalálni, eddig azt mondtam, hogy beteg vagyok, (legalábbis nem vagyok jól), de továbbra is nyaggatnak.

Egyszerűen nem bírom idegekkel, rosszul leszek mindjárt, ha nincs azonnali megoldás erre. Hányingerem is van, a gyomrom meg szabályosan görcsöl.

Itt most nem az a kérdés, hogy hogyan ne menjek, mert az 100000%, hogy nem megyek, legrosszabb esetben eltöröm a karom, annak csak engednek.. Egyedül a kifogást keresem, hogy nem sértődjenek meg, ne nézzenek le, stb...

Köszönöm előre is.

2022. ápr. 26. 21:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Hát rázd meg őket, hogy te nem mész és kész. Rázd meg őket, ha nem értenek belőle, vagy pofozd fel őket, ha erőszakosan el akarnak hívni abba a lebujba.
2022. ápr. 26. 21:40
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

#7 Nem #6 vagyok, de van abban valami amit mond. Ha valaki ennyire rástresszel egy invitacio elutasítására, annak hasznára válhat ha foglalkoznak a szorongásával, mert óriási hatása lehet az életére/fejlődésére.

Ez nem csak mocskolódás, hanem hasznos tanács is, még akkor is, ha meg lehetett volna fogalmazni finomabban.

A kérdésre meg: csak simán mondd meg, hogy nem szeretnél elmenni, és ezzel lezártad a kérdést. Máshova szívesen elmész velük de ide nem.

2022. ápr. 26. 21:42
 13/30 A kérdező kommentje:

"csak simán mondd meg, hogy nem szeretnél elmenni, és ezzel lezártad a kérdést."

hajajj, ha ez ilyen könnyű lenne.

Ha ezt írnám:

Egyből elkezdik: jajj, most mit izélsz; mit nyavajogsz, gyere; mibajod van;

És ugyanez megy majd élőben is, suliban. Ott is belém állnak, ilyen nyaggatós idegesítő hülyeséggel.

Eddig mindig az volt, hogy részemről nagyon szeretnék menni, de egy olyan dolog miatt nem tudok, amibe nem tudnak belekötni. De most nem tudok újabbat kitalálni

2022. ápr. 26. 21:46
 14/30 anonim ***** válasza:
19%
2. Így nem lesz belőled normális ember de te tudod. Nem lehet így élni hogy mindentől rettegsz. Olyan akarsz lenni mint a 0-24 ben itt írogató emberek? 40 éves szűz meg ilyenek. Elrettentő példának jók csak. Szerinted miért pontoznak le? Mert tudják hogy igaz csak nekik már mindegy. Küzzd le dobj be pár sört ne légy punci. Xd
2022. ápr. 26. 21:47
 15/30 anonim ***** válasza:
36%
14: Na persze, mert hanyásában fekvő proli alkoholistának sokkal jobb lenni....
2022. ápr. 26. 21:51
 16/30 anonim ***** válasza:
24%
15. Senki ilyet nem is mondott hogy hanyasig kell inni. Az a gond nem jó helyre jött. Itt értelmes dolgot nem tanul, itt kötelező luzernek lenni. Xd kérdező ne gondolkodj csak csináld. Ennyi ne gondolkodj és kész.
2022. ápr. 26. 22:01
 17/30 anonim ***** válasza:
47%

16: Mert aki nem iszik, az egy lúzer?? Idióta.. 🤦‍♂️🤦‍♂️ Épp az a lúzer, aki attól hiszi menőnek magát, hogy hetente berúg... Az maga a nagy marha!

Mert leinni magát valakinek, lealjasodni az elég gáz. Én is ismertem ilyeneket. Parasztok... Az ilyeneknek be kéne mosni egyet, hogy észhez térjenek, leköpni őket..

2022. ápr. 26. 22:05
 18/30 anonim ***** válasza:
25%

Dehogynincs szükséged pszichológusra, de még attól is rettegsz! Azt senki nem fogja neked bevenni, hogy nincs veled semmi baj, miközben "Egyszerűen nem bírom idegekkel, rosszul leszek mindjárt, ha nincs azonnali megoldás erre. Hányingerem is van, a gyomrom meg szabályosan görcsöl." Kislány, te iszonyúan szenvedsz! Te nem introvertált vagy, hanem mélységesen szorongsz!

"Belém állnak", Amibe nem tudnak belekötni", "nyaggatnak", "cikiznek": ha te egy egészséges tinédzser lennél, akkor ez nem történhetne meg, mert képes lennél kiállni magadért, nem maradnál ilyen helyzetben! Belerángatod magadat egy hazugságspirálba - soha nem megoldás az, ha hazudunk - ahelyett, hogy nyíltan vállalnád a véleményedet! Jogod van nem szeretni egy ilyen szórakozóhelyet vagy bármi más programot, és jogod van bárkinek való beszámoló nélkül nem elmenni. Na pont ahhoz kell a pszichológus, hogy ezt megtanítsa neked. Megtanítsa, hogy értékes ember vagy, akinek kijár a saját és mások tisztelete!

2022. ápr. 26. 22:08
 19/30 anonim ***** válasza:
56%
Inkabb kezdj el elni. Meg fogod banni... Legyozod a majret aztan mar jol elleszel
2022. ápr. 26. 22:11
 20/30 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező nekem inkább fiúnak tűnt de lehet hogy tévedek.

Ha van kedved kérdező elárulhatod.

Szerintem inkább egy nagyon racionális fiatal. Semmi különös baj nincs vele.

2022. ápr. 26. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!