Milyen kifogással éljek, ha barátaim el akarnak rángatni bulizni?
Van egy szórakozóhely a városban, oda tervez az osztály egy része elmenni és engem is oda akarnak erőszakolni. A gyomrom görcsöl az egész miatt, és tudom csak akkor múlik el ha az egész lezajlott (úgy, hogy nem megyek). Most is a remegés mellett a torkomban is gombóc van. Utálom a sok embert, azt a förtelmes zajt, meg a legrosszabb, hogy táncolni kell. A barátaimmal jóban vagyok, csak ők extrovertáltak én meg introvertált, de nagyon!
Nem tudok már több dolgot kitalálni, eddig azt mondtam, hogy beteg vagyok, (legalábbis nem vagyok jól), de továbbra is nyaggatnak.
Egyszerűen nem bírom idegekkel, rosszul leszek mindjárt, ha nincs azonnali megoldás erre. Hányingerem is van, a gyomrom meg szabályosan görcsöl.
Itt most nem az a kérdés, hogy hogyan ne menjek, mert az 100000%, hogy nem megyek, legrosszabb esetben eltöröm a karom, annak csak engednek.. Egyedül a kifogást keresem, hogy nem sértődjenek meg, ne nézzenek le, stb...
Köszönöm előre is.
"elrontottam a gyomromat"
"fáj már 2 napja a fejem"
"fáj a bölcsességfogam"
"tegnap elcsúsztam a fürdőkádban és beütöttem a combomat, nagyon fáj, lépni is alig tudok"
"tanulni szeretnék az xy dolgozatra"
"segítenem kell a nyagymamámnak palántázni"
"az unokatestvérem születésnapjára megyünk"
"Utállak benneteket 😁"
stb.
1# - es jótanács:"Semmit menjél. Inni kell és majd jól leszel."
Inni kell és rosszul leszel, hányni fogsz.
Normális vagy? Súlyos egészségkárosodást okoznál magadnak, mert rettegsz?! Eszméletlenül komoly bajod van, gyerek, eszméletlenül! Évek óta pszichológusért kiáltasz! Azonnal menj be az iskolapszichológushoz, holnap! Nem mondasz semmi kifogást. Annyit mondasz, hogy nem mész, mert nem szereted az ilyen szórakozóhelyeket. Egy szóval se többet. Amúgy nem fér nekem össze, hogy ha te ilyen extrém durván szorongó vagy, akkor mi a fenének akarnának téged elerőszakolni egy szórakozóhelyre? Ilyen helyzetben ki a fenét érdekel, hogy te ott vagy-e vagy sem! Pontosan tudják rólad, hogy eszed ágában sincs menni.
A szüleiddel teljesen lehetetlenség lelki életet élni? Nekik észre kéne venniük, hogy baromian nem vagy úgy, ahogy egy tinédzsernek lennie kell!
6 nehogy már te megmond, hogy egy tinédzsernek hogyan kellene lennie!
És mi ez az elvetemült hülyeség és stresszes duma???
"Normális vagy? Súlyos egészségkárosodást okoznál magadnak, mert rettegsz?! Eszméletlenül komoly bajod van, gyerek, eszméletlenül! "
Itt akinek pszichológus kell az inkább te vagy.
6os: "hogy ha te ilyen extrém durván szorongó vagy, akkor mi a fenének akarnának téged elerőszakolni egy szórakozóhelyre?"
ezt nem tudom, de a legtöbb ember körülöttem ilyen. Valamiért furák. Nem értem, hogy miért, de azok akik még cikiznekis, meg szekálnak valamiért ilyen esetekben keresik a társaságom.
Nincsen szükségem pszichológusra, köszönöm. A felsorolt példák csupán a helyzet súlyosságát fejezik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!