Miért nem bírok este edzeni? Csak reggel, délelőtt.
Figyelt kérdés
Boxolni járok és érzem hogy estére nekem az már nem kell, fáradt vagyok én anélkül is már este, mert nagyon lehoz az életről a suli és este 7 kor már járni se nagyon tudok, nemhogy edzeni. Szerintetek abba hagyjam? De anyám nem engedi hogy abba hagyjam sajnos, de nem élvezem mert hulla vagyok már este fél hatkor is nemhogy hétkor az edzésen. 1 éve járok fél éve még volt hozzá erőm de az már elmúlt.
Kávét is iszok pedig napi kettőt is, alszok is 8-9 órákat, este mégse bírok edzeni nagyon. Más hogy hogy bírja aki este edz?
Mindig kába vagyok este már, és sokszor nagyon durva fej ütéseket kaptam ez miatt mert a fáradság miatt nem tudtam gyorsan kapcsolni, és nem tudtam védekezni mert állva majdnem bealudtam.
2022. ápr. 11. 18:04
2/6 anonim válasza:
Bírni bírom az esti edzéseket pedig nem vagyok már 20 éves rám élénkítően hat az edzés,csak utána mindig rosszakat álmodok.
Ha nem szereted a boxot miért nem mondod meg anyudnak? Semmi értelme erőltetni ha nem élvezed ezt a sportot.
2022. ápr. 11. 18:07
3/6 A kérdező kommentje:
Semelyik sportot nem bírom este.
2022. ápr. 11. 18:10
4/6 anonim válasza:
Bár én csak itthon bohóckodok magamnak súlyzóval, meg ilyesmi, de én sem bírom, ha este állok neki🤷♂️
2022. ápr. 11. 18:11
5/6 Senior Séf válasza:
Mert jól működik a cirkadián ritmusod. Ez a dolgok rendje, hogy estére fáradt vagy. Jobb is, ha este, vagy késő délután már nem végzel edzést, mert megemeli a kortizolszintedet, az pedig a pihentető alvás rovására történik. Látszólag fitt vagy, kicsattansz az energiától, ez azonban csak a magas kortizolszint eredménye, és egy idő után kifárad az ezt előállító mellékvese, és akkor megnézheted magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!