Hogyan mondjam meg neki, hogy bejön nekem, de még kb. 2 hónapig nem fér bele nekem egy kapcsolat?
Egyetemen van egy lány akivel mostanában elég sokszor találkozok. Előző félévben alig futottam vele össze, az elmúlt pár hónapban viszont valami oknál fogva mindig akkor megy könyvtárba, büfébe, mindenhova, amikor én is. Sokat szoktunk beszélgetni, és jól kijövünk, sokszor keresi a társaságom, és sokat szokott dicsérni is, valszeg bejövök neki. Nekem is bejön, és szerintem nagyon is passzolnánk együtt. Egy gond van viszont: Most van az utolsó félévem, most írom a szakdogám, és sajnos nekem még van egy rakat nehéz tárgyam is mellé. Ezek mellett heti 24 órába dolgozok bejárósként, és még versenyszerűen boxolok is, és próbálom tartani a kapcsolatot a barátokkal, családdal is. Semmi életem és szabadidőm nincsen, és amennyire szeretnék összejönni vele, annyira tudom, hogy rossz ötlet lenne, mert ismerem magam, elvonná a figyelmem a mámor.
Kéne még 2 hónap, amíg lediplomázok, utána már jóval több időm lenne.
De ezt hogyan mondjam meg neki? Ha ezt így elmondom neki, nagyon szarul, ilyen kitérősen hangzik, mintha csak kitalálnék valamit, amiért kiakarom offolni, meg alapból mínusz pont, hogy azzal kezdeném a dolgot, hogy nincs rá időm. Ha meg próbálom húzni a dolgot, és nem lépek semmit, akkor meg elhal a dolog, és szimplán csak azt fogja hinni, hogy nem jön be nekem. Másrészt meg miért várna rám?
Hogyan csináljam, hogy ne baltázzam el ezt? Nagyon jó lenne ha összetudnék vele majd jönni.
Istenem...ha igazán tetszene össze jönnél vele. Vagy most akor később ha majd melóznod kell rendesen, és ennyi időd se lesz azt mondod az asszonynak, hogy bocs váljunk már el fél évre mer most sok a melo bent?
Nem is értem... Én egy nagyon depresszív szakítós szakomban, a legnagyobb szerelmi bánatos időszakomban is megcsináltam a sulit. Ha szerelmes vagy, még a tanulás is jobban megy, mert boldog vagy. Én legalábbis így vagyok vele.
Miért nem tartasz szünetet a verseny bokszban?
Én bokszolok, igaz csak hobbiból,de sok versenyzővel, és nem látom azt amiért ne lehetne szüneteltetni kicsit. Főleg, ha csak 3-6 hónapról lenne szó.
Tényleg picikét kifogás szagúan hat a dolog.
Majd később mikor meló mellett majd nem tudsz versenyezni (mint az ex versenyzők 99% a) akkor meg majd rájössz, hogy csak a prioritásokat cseszted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!