Hogy mondjam el a barátomnak hogy roma vagyok?
Figyelt kérdés
Elszeretném neki mondani,de attól félek,hogy elhagyna pedig én nagyon nagyon szeretem és a családommal sem úgy viselkedünk mint a romák..#/kapcsolat/emberek/tarsasag/
2016. okt. 20. 14:59
1/9 anonim válasza:
Hát mond el neki :D ha szeret akkor nem fogja zavarni
2/9 anonim válasza:
Származás semmit nem jelent a viselkedésed a lényeg.Nincs abban semmi rossz.Nyugodtan mond el ha úgy érzed.Nem hiszem hogy számít valamit.
4/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem látszik rajtam a viselkedésem sem olyan.
2016. okt. 20. 15:27
5/9 anonim válasza:
Akkor sztem ez nem fog senkit sem zavarni.
6/9 A kérdező kommentje:
Vagy még ne mondjak neki semmit?
Azért gondoltam erre mert ugy vagyok vele,hogy még a kapcsolat elején vagyunk nagyon és inkább most mondom el hogy utána ne puffanjak nagyot.
2016. okt. 20. 15:48
7/9 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki most.
Én egyszer jártam egy fiúval. Rajta sem látszott semmi. Aztán egyszer elmondta, hogy roma. Ott paff voltam... Nem vagyok rasszista, semmi bajom velük, de én nem egy romától szerettem volna gyereket.
Ha komolyan tervez veled, akkor ilyesmit azért illő tudnia szerintem.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát én végül is még csak 17 vagyok és nem szeretnék gyereket azért még ez a kapcsolat annyira azert nem komoly csak hát félek hogy hogy fog reagálni lehet tök bunkó módon ott hagy a kajáldában...
2016. okt. 20. 17:39
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez valamennyire a szeretet jele is, ha "elfogad" ezzel együtt is, meg aztán ez csak származás.. nem változtat rajtad semmit. Hidd el, ha tényleg szeret, akkor nem fogja zavarni
Meg inkább most tudja meg, mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!