Miért vesznek egy kalap alá mindekit?
"Azért, mert esetleg ismertek egy-két rossz roma származású embert, az még nem azt jelenti, hogy az összes ugyanolyan!"
az a baj a rendes roma olyan mint a fehér holló...mindenki mondja, hogy létezik, de még senki se látott :D
viccet félretéve, szerintem nincs pontos statisztika, de szerintem elég kevés % viselkedik ember módjára, a többi, mint az állatok...
"lakosság 75%-a rasszista és a bőrszín alapján ítélkezik"
ugye tudod, hogy az ország lakosságának elég nagy része roma?
szóval ők sokkal nagyobb rasszisták, mint azok akiké lenne ez a haza...
én kevés rendes romával találkoztam, de azokban is benne volt, vér nem válik vízzé...mindnek volt valami tipikus roma szokása, ami miatt el lehetett ítélni...
ha rendes környezetben vagy, akkor talán nem ítélnek meg...de ne csodálkozz, ha gusztustalan romák között téged is egy kalap alá vesznek...
23F
"Az a legnagyobb baj, hogy ez az ország is már azon a szinten van hogy a lakosság 75%-a rasszista és a bőrszín alapján ítélkezik."
Te ezek alapján mitől is lennél különb azoknál, akiket elítélsz?
#5:
nekem volt sötét bőrű főnököm, holott informatikus vagyok, szóval eléggé tanultnak kellett lennie és feljutnia odáig...
23F
"Nem tartom magam romának. Tudok normálisan öltözködni is(nem hordok olyan színes, feltűnő ruhákat). Beszélni is tudok normálisan. "
Még szerencse, hogy te nem általánosítasz!
Önmagad paródiája vagy!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!