Miért vesznek egy kalap alá mindekit?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy minden roma származású embert egy kalap alá vesznek? Álljon már meg a menet! Azért, mert esetleg ismertek egy-két rossz roma származású embert, az még nem azt jelenti, hogy az összes ugyanolyan! Én is félig roma származású 17 éves lány vagyok! Most megyek 11. osztályba, soha nem ismételtem évet, az idősebbekkel tisztelettudóan beszélek, tudom, hogy mit illik és mit nem, soha nem loptam, nem drogozom, nem cigizek, az utcán normálisan viselkedek, amint látjátok analfabéta sem vagyok, soha nem voltam még terhes sőt még szűz vagyok! A barátaim 80%-a magyar, sőt még a barátom is magyar származású! A Szüleim is normális emberek. Igen kreol színű a bőröm, de én nem tartom magam se romának se magyarnak. Nem hallgatok roma zenét sem. Miért vagytok ilyen felszínesek? Ahelyett hogy megismernétek az embert már a külsője alapján elítélitek. Az a legnagyobb baj, hogy ez az ország is már azon a szinten van hogy a lakosság 75%-a rasszista és a bőrszín alapján ítélkezik. Kicsit gondolkozzatok már el! Szánalmas ez a generáció 😒2016. júl. 10. 19:33
11/13 anonim válasza:
"Jó. Oké. Értem."
Ez legalább dicséretes!
12/13 A kérdező kommentje:
Na sziasztok!
2016. júl. 10. 20:51
13/13 anonim válasza:
Bizonyíts és akkor nem lesz senki ellened, ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!