Hogyan mondjam el egy lánynak, hogy nem szeretném folytatni 3 randi után?
Van egy lány akivel a neten ismerkedtem meg én 25, ő 26. Külsőre nem annyira jött be, de olyan szinten teszett a személyisége, hogy szívesen adtak neki egy esélyt.
Persze ezt így nem mondtam el neki, hogy külsőre nem annyira jön be.
Már 3. találkoztunk és belsőre tényleg ... 100%osan passzol, de nem érzem annyira szexuálisan vonzónak így még semmilyen komolyabb dolog nem történt, de mostanra eljutottam odáig, hogy "Oké, ez nem fog működni".
Nyílván felnőttek vagyunk és nincs semmi komoly köztünk, de ő már a szüleinek, barátainak áradozott rólam és kicsit olyan mintha már eltervezte volna a jövőnket.
Szóval a lehető legnormálisabban szeretnék véget vetni a dolognak.
Hogy csináljam?
Hoszabb üzenettel?
Vagy hívjam el egy 4. találkozásra csak azért, hogy személyesen mondjam el neki?
Egyátalán mit mondjak?
(Nekem is vannak elképzeléseim, de azért rakom ki a kérdést, hogy egy kívül álló talán tisztábban tud gondolkodni és megfelelőbb választ tud adni ezekre a kérdésekre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!