Hogyan tudnék társat találni?
Népesség: 34 627 (2017.)
Komolyan, ott szerintem nem a hellyel van gond. Még ha leosztjuk az átlagos koreloszlásban is, ez körülbelül 5000 20-30 közöttit jelent, amiből jó eséllyel 2000-2500 lány... Akkor tuti nincs választék. :D
En is salgótarjáni vagyok. :) Bár most Bpén tanulok.
Az eresztvényi Novohrad-nógrad geopark szokott programokat szervezni. Főleg a nyári eseményekre érdemes elmenni ilyen célból. ;)
Ne csajozás céljából járj közösségbe, és majd lesz vmi egyszer - túracsoport, anime klub - animés lányok easy win, ha nem a narutot mondod a kedvencednek xD Vagy vmi sportklub, a strandkézi csapatban sok jó csaj volt, nme tudom megy e még ott a "strandon".
Balassi könyvtár környékén meg a fő téren is szokott sok csaj egyedül üldögélni, simán bepróbálkozhatsz.
Meg ott a főtéren a nem jut eszembe a neve kávézó szokott a fiataloknak szervezni néha bulikat.
Elnézhetsz még Pásztóra, Bátonyba stb.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!