Debrecenben nincs olyan kocsma ahová direkt és KIZÁRÓLAG azért járnak az emberek hogy új embereket ismerjenek meg?
Olyan kocsmára vagy bárra gondolok, ahol nem a legösszeszokottabb zárkózott társaságok járnak együtt, hanem könnyű ismerkedni.
ISMERKEDNI.
(mint valami "randiklubb"?) Vagy legalább csak extrovertáltabb a közeg, mint máshol?
Jógyerek, én nem tudom, hogy Debrecenben milyen helyek vannak, de ha egy ilyen (bugyuta) kérdést feltennél Pest vonatkozásában akkor is csak azt tudnám mondani, hogy tánciskola, meg ismerkedési est...
Általában a nyitott emberek mindenhol tudnak ismerkedni: ha én bemegyek egy kocsmába, 11 perc múlva minimum a pultossal beszélgetek, de hogy nem bénázok, kókadozok ott egyedül az biztos!
Nincs, ilyen hely sehol nincs. Max ha épp valamilyen ismerkedős estét szerveznek.
Az ismerkedés pedig nem csak a társaságokon múlik hanem rajtad is. Van olyan barátom aki egy hajléktalannal is boldogan elbeszélget, gondolhatod, hogy minden buliból minimum5-6 új ismerőssel tér haza.
Egy kocsmába piálni járnak az emberek.
Az ismerkedés lehetősége csak hozadék és nem cél!
Találd fel magad, ne várd el mástól hogy rendezze az életedet - dobd be magad a köztudatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!