Ezen az oldalon miért kezelnek le sok, valóban intelligens válaszolót?
Most vagy én vagyok egy gyökér, idióta, ökör, barom, állat, hülye gyerek vagy tényleg igazam van.
Persze van kategória, ahol nem, mondjuk a tudományoknál a legtöbb helyen nem, de mondjuk a politikakategóriában ha egy válaszoló kicsit is okosabb, mint az utca embere, akkor még őt pontozzák le a beképzelt műveletlenek. Bocsánat, de engem az ilyen emberi tulajdonságok iszonyatra felbosszantanak.
Most is láttam egy olyan illetőt, aki nem a 8 általánosban, kettessel megszerezhető tudással gazdálkodott, hanem sokat tudott egy bizonyos témakörben, de a beképzelt, idióta fantomok lehurrogták a földig. Ráadásul még helyesen sem tudtak írni, azok a nagyon okosak.
Engem nagyon fel tud húzni, ha valaki soknak képzeli magát, mögöttes tartalom, indok nélkül. Aki valóbban intelligens, az sok esetben nincs tisztában magával, néha kicsit alacsony az önbizalma, akinek bezzeg semmi oka nincs az egója fényezésére, az aztán mindenkinél szebb, okosabb, jobb, legalábbis saját maga szerint.
“ de mondjuk a politikakategóriában ha egy válaszoló kicsit is okosabb, mint az utca embere, akkor még őt pontozzák le a beképzelt műveletlenek. ”
Most komolyan pont a politikával kapcsolatban írod ezt? Ott nincs okos meg nem okos, ott olyan van hogy van akinek ez a véleménye a dolgokról van akinek meg az. Attól mert nem azonos a véleményed valakiével, még nem hülye a másik, ha pedig egyetért veled valaki, nem jelenti azt hogy ti ketten okosak vagytok.
#3.
Tudom, hogy ismeretlen a magyar közéletben, de lehet objektíven is beszélni a politikáról.
Ők például ezt teszik: https://www.youtube.com/channel/UCGrNCjF2wKCsY85ndcWPTwA
Másrészt van olyan is, hogy vitakultúra, ha szubjektív dologról van szó. Magyarán nem lehurrogjuk a másikat, hanem értelmesen eszmét cserélünk. Tudom, ez is ismeretlen a magyar közéletben.
4
A magyar politikáról pont nem lehet objektíven beszélni.
#8.
Ez nem feltétlenül igaz. Eleve nem a gondolata a jó vagy rossz, hanem a témában való jártassága, műveltsége, illetve stílusa. Másrészt mint említettem lehet objektíven megközelíteni a politikát.
#9.
Ők mégis megtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!