Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félek, mert tudom hogy meg...

Félek, mert tudom hogy meg fogok egyszer én is öregedni! Miért félek ennyire az öregkortól?

Figyelt kérdés
Pedig még mondom nagyon messze állok tőle.

2022. márc. 13. 11:26
 1/6 Laylah ***** válasza:
100%
Mert csak vagy többségében rossz dolgokat kötsz hozzá.
2022. márc. 13. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Más is fél ez miatt...de őszintén szólva nem annyira érdekel nem egy nagy eresztés ez az egész élet :d
2022. márc. 13. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Halj meg fiatalon. Probléma megoldva.
2022. márc. 13. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:

ez a félelem azért van, mert fiatalon te is ekézed az öregeket, szidod a nyugdíjasokat, félrelököd őket...persze néha, ha józan vagy, akkor dereng hogy rád is ez vár..

...ez vár, nyugodj meg..ki mint veti ágyát..

Nem tanítják meg a gyerekeket udvariasságra, köszönésre, szép beszédre..aztán csodálkoznak az öregedők, hogy milyenek a fiatalok? hát mert ilyennek tetszettek nevelni..jóreggelt kívánok..

(a nevelni szó túlzás)

2022. márc. 13. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Természetes dolog, fel kell mindenkinek dolgoznia a halandóságát és a vele járó öregedést.
2022. márc. 13. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert ebben az országban a megöregedés ténye gyakorlatilag a kiszolgáltatottság elfogadásának kényszerével egyenlő.
2022. márc. 13. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!