Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan menjek el egy olyan...

Hogyan menjek el egy olyan esemenyre ahol olyan emberek is lesznek akik korabban bullyingoltak?

Figyelt kérdés
4 eve ballagtam el kozepiskolabol, azota rengeteget fejlodott az onbizalmam, nagyon sok ember onbizalmat adott nekem, es karrier szempontbol is nagyon jo iranyba haladok. Van egy buli a szulovarosomban es vannak barataim akik akarnak menni. En egyszeruen rettegek hogy ha meglatnak majd ezek a gimis emberek, majd osszesugnak meg a kepembe rohognek, esetleg levideoznak... Sajnos a mai napig nem tudom tultenni magam azon amiket velem muveltek...22L
2022. márc. 5. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
4%
Öltözz céltáblának és osztogass paradicsomot
2022. márc. 5. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Ne menj el.

Vagy elmesz aztan nem lesz semmi gaz, altalaban ilyenkor mar senki nem ugy all a masikhoz mint anno

2022. márc. 5. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Miért, mit műveltek veled?
2022. márc. 5. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Én nem mentem el, nem is bánom.
2022. márc. 6. 05:07
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Én se mennék. Buliba azért megy az ember, hogy jól és felszabadultan érezze magát. Ha biztosan tudom, hogy ilyen emberek is lesznek, akkor kihagynám, menjenek a barátaim nélkülem.

Másik lehetőség, hogy bátorságpróbának tekinted az egészet, elmondod a barátaidnak, hogy mi a helyzet, és megbeszélitek, hogy adott szituban mit teszek.

Pl. nem biztos, hogy ezek az emberek együtt lesznek, és az se biztos, hogy ott lesznek, (honnan tudod?), lehet, hogy csak a te félelmed.

Könnyen lehet, hogy azok a tagok az életben nagy lúzerek lettek, esetleg lehet őket ezzel szembesíteni: szart se értek el az életben, kölökkoruk óta az az egyetlen szánalmas kis életükre az egyetlen elégtétel, vígaszuk, hogy másoknak betesznek...

Lehet azonban, hogy kikupálódtak, a testvéremmel is ez a helyzet.

2022. márc. 6. 07:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!