Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit bántál meg életedben a...

Mit bántál meg életedben a legjobban?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 16:52
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
35%
A FiDeSz-re szavaztam :-(
2022. márc. 6. 10:59
 22/26 anonim ***** válasza:

A túl sok tanulást.

Először tanultam 'A' valamit, amihez elvégeztem 1 egyetemet, 2 OKJ-t és megszereztem a jogsit. Majd nem tudtam elhelyezkedni vele és nem is voltam kellően lelkes. Utána tanultam 'B' valamit. Már ebben dolgozom, úgyhogy "bevált", ellenben 1 OKJ-t végeztem és az alapszak végefelé járok.

Konkrétan mind az 5 suli rossz döntés volt így, ebben a formában és 4-et munka mellett végeztem természetesen. A 'B' valamihez rengeteg önálló/autodidakta tanulás is járt, 2 TELJES nyaram is ráment. Önálló tanulás hétvégente és esténként.

Másrészt 5 éve elrontottam egy férfivel, akivel egyébként valószínűleg nagyon összeillenénk.

Ezt a 2 dolgot bántam meg.

Mondjuk a fentiek egy része (!) akár adódhat az autizmusom miatt is.

Akár élhetnék kiegyensúlyozott párkapcsolatban, esetleg már meg is kérte volna a kezemet és már évek óta lehetne szabadidőm.

Ehhez képest másból nem álltak a huszas éveim, mint tanulásból.

2022. márc. 6. 11:16
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az első házasságom szétesése bánt a legjobban, bár a mostani házastársammal lényegesen jobb, teljesebb életet élünk.

Többet tanulhattam volna. Mondták:"Eszem lenne hozzá"

Elszaladt az életem(64ffi), és nagyon kevés olyan emlékem van, ami megmaradt bennem. :)

2022. márc. 7. 10:00
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy anyukám igényeire nem figyeltem kellőképpen oda. Most már sajnos nem tudom jóvátenni.
2022. márc. 10. 17:13
 25/26 anonim ***** válasza:
67%
Azt,hogy egy férfi miatt feladtam mindent,majd nem soká szakítottunk és egyedül maradtam egy totál idegen helyen.Azota sem tudok kialakítani párkapcsolatot,nem bízok egy férfiban sem 😟
2022. ápr. 21. 06:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban nagyon szerettem rajzolni, kellett volna rajz tagozatra mennem ált. felső osztályban. Ehelyett általános iskola 5.-8.osztályban az általános/német nyelvi tagozatra mentem és sok gyökér osztálytársam volt...

Szépen rajzoltam, fejleszteni kellett volna a keszségeimet, nem elhanyagolni...

2022. júl. 6. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!