Mi az, amit a legjobban bánsz az életedben, hogy megtettél, vagy nem tettél meg?
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 20:57
1/15 anonim válasza:
Szinte mindent bánok, amit azért nem tettem meg, mert gyáva voltam. Bánom, hogy sokszor nem megfelelően viselkedtem a barátaimmal.
2/15 anonim válasza:
Csak nyelvbotlásokat bánok. Mikor olyanokat mondtam viccnek szánva, ami csak nekem volt vicces. Amúgy mást nem.
3/15 anonim válasza:
Semmit nem bánok. Nem azért, mert olyan tökéletes életem van, hanem, mert ha nem így alakultak volna a dolgaim, teljesen más ember lennék.
4/15 anonim válasza:
Hogy nem vertem pofán aki megérdemelte volna.
5/15 anonim válasza:
Amit nem tettem: Normálisan tanulni időben
Amit tettem: abbahagytam a sportolást
6/15 anonim válasza:
Szüleimmel beszéltem Skypeon, apukám távolabb ült a kamerától, és én nem mondtam neki, hogy üljön közelebb... Két nap múlva meghalt...
7/15 anonim válasza:
Bánok, hogy nem tettem meg: nem használom ki a bennem rejlő tulajdonságokat. Nem engedem meg magamnak, hogy örüljek, boldog legyek. Nem hallgatok a megérzéseimre.
Bánom, hogy megtettem: tönkreteszem a kapcsolataimat.
8/15 anonim válasza:
Szörnyen bánom, hogy teljesen hülyén viselkedtem az ismerkedési szakaszban és emiatt nem lett semmi egy pasival, akibe közben teljesen beleszerettem. Per pillanat ezt bánom leginkább. Amúgy meg sokszor futottam el az érzelmeim elől és ezt még most is sokszor teszem és utána mindig megbánom.
9/15 anonim válasza:
Bánom: Hogy nem fordultam a rendőrséghez feljelenteni anyám élettársát, mert elhittem 10 évesen, hogy a rendőrök rosszak és engem hurcolnának meg. Hogy nem álltam ki magamért határozottan fontos vitáknál. Hogy képtelen vagyok visszakiabálni a családomban, ahol az a "főnök" aki a leghangosabb és legkegyetlenebb. Hogy nem kezdtem el időben tanulni a vizsgáimra :)
10/15 anonim válasza:
Az egész életemet, amióta csak az eszemet tudom, így visszatekintve. Elcsesztem az egészet, erre szokták mondani, hogy nem volt érdemes megszületni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!