Ki az a 3+1 magyar youtube videós akit a legjobban utálsz?
Én nem szoktam utálni senkit.
Sok olyan videós volt akit megnéztem, nem tetszett, de attól nem utálom őket. A legxarabbak nyílván nem közismertek, van 10 megtekintés a videójukon, és tömény szemét az egész.
Népszerűek közül én Dancsót nem kedvelem, Linna és Pannit sem, és Magyar Barbarát sem. Akiket meg még náluk is kevésbé kedvelek azoknak nem jegyeztem meg a nevét :D.
Az utálat egy kicsit túlzás mondjuk azt hogy nem szimpatikusak ezek a videósok:
Goodlike
Molnár Krisztián
Herby
Unfield
De őket se utálom csak a személyiségük és a tartalmuk nem egyezik az ízlésemmel.
Igazából ami nem tetszik azt nem nézem.
Ismertebbek közül:
Herby...a primitív káromkodásai miatt.
TheVR...szintén a primitív nyelvezetük miatt.
Dancsó...Régen szerettem a videóit, mikor még a kutya sem ismerte, és saját honlapján voltak a videói.
Olyan nincs, akit nagyon de nagyon utálok, olyan viszont van, akinek nem tetszik a személyisége.
Herby, Molnár Krisztián, Móni Szépségvilága, Varazslo/Varázsló. Őket annyira nem szeretem.
Nem utálom őket, csak nem szeretem:
Dancsó... pedig mindenki szereti, engem irritálnak az előre megírt poénjai
Viszkok Fruzsi... régen szerettem, de eladta magát
Molnár Krisztián... ehhez nem kell magyarázatot írnom
Herby... primitív
Móni szépségvilága... túl sokat beszél a semmiről, ezért túl hosszúak a videói és nem is nagyon vágja őket
Még egy-kettőt tudnék írni, de így is eggyel többet írtam mint kérted :D
Hát én nem utálom őket csak irritálnak.
-Unfield
-Szabyest
-Herby
Az összes olyat, aki semmi eredetit nem tesz.
Tehát videói összeollózva vannak, akik csak gameplayeket csinálnak, és a minősíthetettlen paródiákat.... bármennyire is "híresek", ezek tucat youtuberek, akik a primitiv közönséget célozzák meg a primitiv videóikkal.
Sokkal többre értékelek egy olyat, aki a videóihoz minden maga csinál. Jó a videó alatti zene nem számít.
Őszintén: mi kreativitas van abba, hogy játszome egy játékkal, majd összefüggestelen hülyeségeket beszélek közbben.
Vagy ugyanez a paródia, elinditom a.Barátok köztöt es primitiv beszólasokat mondok fel rá....
Ezt egy ovodás is megtudná csinálni.
Na en az ilyeneket nem nézek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!