Mi az az egy dolog, amit a legjobban megbántál az életedben?
Kort és nemet légyszi írj!
Lehet akármi :)
Esetleg valami, amit csináltál/nem csináltál/elkezdtél/befejeztél stb.
Írhatsz indoklást is, ha szeretnél.
Nekem az, hogy 10 évesen abbahagytam a zongorázást. Még most is szeretem a klasszikus zenét, viszonylag gyakran megyek koncertre. Olyankor sokszor azon gondolkozom, hogy ha nem hagytam volna abba a zongorázást, vajon el tudnám-e játszani a darabot. Sokak szerint tehetséges voltam :(
Megbàntottam anyukámat egy hülye viccel és sírvafakadt. Már nem él és ez sokszor eszembe jut sajnos. Ha lehetne, kitörölném a múltból ezt a pillanatot.
Egy praktikusabb példa, ha újra kezdhetném, kéttannyelvű gimibe mennék
Két dolgot lehet?
1: Nem mostam elégszer a fogaimat.
2: Rengeteg időt töltöttem olyanok meghallgatásával/megsegítésével, akik most le se szarnak. Ez idő alatt a saját dolgaimmal kellett volna foglalkoznom.
Kamaszként megharagudott rám az egyik barátom, én pedig túl büszke voltam ahhoz, hogy megalázkodjak és békülést kezdeményezzek vele. Ma már sajnálom, hogy nem kaptam két kézzel utána akkor, amikor még lehetett :/ Biztos vagyok benne, hogy ha ezt akkor megteszem, akkor később másképp alakult volna számomra néhány dolog.
Rengeteg dolog van amúgy még, amik aktuálisabbak és nagyobb kaliberűbbek, mégis automatikusan ez az eset jut eszembe mindig, amikor hasonló kérdéssel találkozok.
23/F
Hasonló nekem is: gyerekként megsértett egy srác, akivel barátok voltunk, de utólag beszéltünk róla (10 év múlva), és kiderült, hogy ő már nem is emlékezett rá, miért vesztünk össze, én meg egész gyerekkoromban azt hittem, hogy utál
De még jobban zavar, hogy valakivel egyszer elszalasztottam egy oárkapcsolatot.
Azt, hogy megszülettem :)
22/N
Azt, hogy 9 évesen nem mentem el az édesapám temetésére.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!