Ennyire rossz amit csinálok?
Igazából én magamról tudom, hogy amit csinálok az undorító, és toxicus.
Mit tudnék tenni ellene?
Alapból én mások visszajelzéséből, és magam véleményeként én egy kedves lánynak tartom magam, mindig odafigyelek másokra, és segítek nekik.
De amit fiúk terén csinálok, az egyszerűen szörnyű, és nem is nagyon tudom hova tenni.
Ha egy új társaságba megyek, ahol fiúk is vannak, egy fiú mindig jobban szimpatikus lesz számomra (ez alatt nem azt értem, hogy megtetszik nekem), és annak a fiúnak a figyelmét akarom. Nem csinálok ilyen nagy erőfeszítéseket, hogy megkapjam, inkább csak magamat stresszelem vele, és magamat húzom le. Ha megkapom annak a fiúnak a figyelmét, akkor viszont a legtöbb esetben kihátrálok belőle, és tudom, hogy ez undorító.
Most is úgy érzem, hogy ilyen helyzetben vagyok, de az elején sosem tudom eldönteni, hogy nekem bejön-e az a fiú, vagy csak a figyelmére várok?! És ezt tudom jól magamról, és nem tudom, mit tehetnék ellene.
Szerintetek?
(Normális, segítő kommenteket írjatok csak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!