Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valamit csak a jó karma...

Ha valamit csak a jó karma miatt csinálok, akkor az rossz?

Figyelt kérdés
Lehet rossz kategória, bocsi. Egyébként is szeretek segíteni embereken, de néha megfordul a fejemben, hogy "na jó segítek, úgy sem árt a jó karma". Szóval ez már önzőség? Annyira nem vagyok benne a témában, de hiszek a karmában, viszont nem tudom hogyan működik pontosan. Szóval, ha tudatosan azért cselekszem jót, hogy utána velem is jó történjen akkor az már rossz karma?
2019. nov. 19. 03:57
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha alkalmad adódik segíteni másokon, tedd meg és ne gondolj a továbbiakra.
2019. nov. 19. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:
32%

Nem rossz, szimplán hülyeség.

Veled nem fog véletlenül jó dolog történni, mert csináltál szándékosan valami más jó dolgot.

2019. nov. 19. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amig jo erzessel tölt el es pozituv hullamot generalsz addig jo de ha negativ erzessel (pl a fene kivan h mondenkinek en segitek nekem meg senki stb)akkor negativ hullamok indulnak es csapodik vissza
2019. nov. 19. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Karma meg hullámok...

Kérdezd meg magadtól (és legyél őszinte magadhoz): akkor is segítenél az illetőn ha se ő se más nem tudná meg hogy te voltál az, és a "karmád" se lenne jobb tőle?

Ha azért segítesz másokon mert azt hiszed hogy a sorstól (vagy attól akin segítettél) ezt valahogyan vissza fogod kapni akkor nem feltétlenül vagy önzetlen, csak a saját érdekeid éppen arra vezettek hogy segíts valaki máson. Nem is jelent feltétlenül önzőséget hisz mindannyian így operálunk (én vakarom a te hátadat, te az enyémet).

2019. nov. 19. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem állitólag a karma tudja ezt, átlát rajtad szóval szívás. De én nagyon remélem hogy ilyen fszságok nem léteznek. Mert rossznak lenni jó.
2019. nov. 19. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok ezzel, hogy ilyenen nem agyalok, csak helyesen cselekszem, ha úgy diktálja a helyzet.
2019. nov. 20. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!