Aki rosszat tesz másnak az visszakapja valaha?
Egyébként szerintem igen, ilyen a "természet".
Aki sokat gonoszkodik, az visszakapja egyszer valamilyen formában.
Gondolok arra hogy pl. akit sokat szadiztak suliban, egyszer főnök lesz, és akkor ha-ha.
Sajnos vagy nem sajnos erre semmilyen formában nincs bizonyíték. Biztos vele is fognak történni negatív dolgok, de az már csak rajtad áll hogy ezeket istennek, karmának, véletlennek vagy más dolgok eredményének tudod be.
Én nem hiszem. Szerintem mindenki saját maga alakítja a sorsát, és semmi törvényiség nincs ebben hogy mindenki visszakapja a rosszat.
Ezt abból is gondolom hogy az evolúció alapvetően egymás elnyomására, megevésére és küzdelemre épül. A világunk alapja a másikkal szembeni negatív cselekvés. Természetesen fajfenntartási tudat mellett. Csak az ember okosabb ennél.
Én véleményem szerint ha te nem adod vissza akkor ő ezért sose fogja. Te meg döntsd el hogy megéri-e egyáltalán a bosszút.
Nem kapja, az élet nem egy tündérmese.
Persze aki folyamatosan gonosz, azt előbb-utóbb megismeri a környezete és mindenki utálni fogja, szóval vehetjük úgy, hogy "visszakapta", de egy-egy gonoszságot általában meg lehet úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!