Aki rosszat tesz másnak az visszakapja valaha?
Én állandóan cikis helyzetekbe kerültem, pl felszólalni, bemutatkozni, vagy félreérthető helyzetekbe. Kb egy éve beszéltem Istennel, annyira elegem volt, hogy hozzá fordultam. Mondtam neki, hogy soha többet ne kelljen szégyenkeznem, már elegem van ezekből.
Eltelt félév, akkor vettem észre, hogy azok az emberek, akik gonoszkodók kihullottak a környezetemből, de nemcsak úgy hip-hop. Végignéztem az eseményeket s meglepve tapasztaltam, hogy milyen ciki volt az a helyzet, és mégsem éreztem magam fosul miatta. Szóval nem rágtam magam rajta, hogy mit kellett volna mondani,sőt úgy találtam minden a hozzáálláson múlik. Elkeztem nem felvenni, amit az agyam mond "milyen bunkó az a ember,megérdemelné hogy megdögöljön"
Nem viccelek! Nem haragudtam arra, amit mondanak. Otthon ha eszembe jutott az illető, nem forraltam bosszút.
Még egy nagyon érdekes dolog történt, az akivel konfliktus volt, de megkedveltük egymást. Ő maradt a környezetembe. Csak azok, hullottak el, akikkel nem sikerült, pedig én nem voltam ellenséges, megtudok bocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!