Aki rosszat tesz másnak az visszakapja valaha?
Nem csak az érzést az a helyzet és tényleg nem azonnal ;) tudnák ezek példát mondani az életemből ,de akár máséból is amikor egyszer a "csúcsról" csak úgy le esett, és kb azzal a módszerrel amivel egy másik embert megbántott, vagy kihasznált.
Skacok ez nem működik így , hogy te meguszol bármit is az "élet" felelőségre von minden egyes tettért. Én pl drogot árultam 4 évig semmi bajom nem volt kihasználtam/megvertem az embereket meg amit csak eltudtok képzelni. Inkább le sem írom mit szopok mostanában ez miatt (amikor már abba hagytam) a dolgot :) az élet nem csak móka még a leggazdagabb ember is a falnak tud rohanni ;)
"az élet nem csak móka még a leggazdagabb ember is a falnak tud rohanni"
Így biza ez tényleg így van.
Na jó tegyük rendbe a dolgokat.
Tehát természetesen vissza kapja, ez törvény.
Vannak Magyarországon törvények, tökkelütött tökfejmanó Orbán idióta törvényei, kit érdekelnek.
Ez az igazi törvény, a természet törvényei.
Én visszakaptam minden disznóságomat az életben.
Igaz, nem attól akivel szemben elkövettem, hanem valaki mástól, ... de megkaptam kamatostól.
Viszont vigasztal, hogy akik ellenem vétkeztek ilyen, vagy olyan formában, azok is visszakapták, volt ami az orrom előtt történt.
Mindenki, mindent visszakap! ... és ha van esze, tanul belőle
# 18
A rendszert egészében kell nézni.Ha kiragadunk belőle részleteket akkor valóban csak annyit látunk ,hogy a csúnya oroszlán megeszi a védtelen gazellát.De a ragadozó általában a beteg satnya prédát vadássza le. Ezáltal nem ront ,hanem javít a populáción.A rendszer a természet az együttműködésre épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!