Mi a véleményetek arról mikor valaki nagyon pirulós? És nagyon az vagyok és többen megjegyzik de hozzáteszik, hogy szerintük ez nem rossz. Én utálom magamon mert árulkodó tud lenni.
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 19:22
1/2 anonim válasza:
Én kb 6 évig pirúltam mindentől és mindenkitől , utáltam pont amiatt ami miatt te is , akkor múlt el amikor úgy álltam hozzá : nem érdekel ha elvörösödöm , gondoljon mindenki amit akar. Utána elmúlt
2/2 anonim válasza:
Körülbelül gimi végéig hihetetlenül pirulós voltam, és ugyanilyen okból nem szerettem én sem sose. Pedig sokaktól megkaptam én is, hogy mennyire tetszik nekik, milyen bájos és hasonlók, magamon akkor is idegesített.
Akkor kezdett tompulni, amikor már nem törődtem vele, nem foglalkoztatott más véleménye és most már szinte alig esik meg velem, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!