Ugyanolyan munkás mint mi. Van, hogy ő se dolgozik, de nem szólunk rá, mert nem érdekel minket. Ha beszélgetünk, ő egyből megy árulkodni. Időnk megvan, így ezzel gond nincs. De szetintrm mindenhol van egy ilyen.
Tudom, hogy már maga az ötlet is ördögtől való, de mi lenne, ha mondjuk mindannyian rendesen dolgoznátok? :D
Akkor nem tudná senki a másikat "beárulni", és meg is oldódna a probléma.
2020. febr. 20. 00:10
2/14 anonim válasza:
Kerülöm őket. Ha megszívatnak, visszaszívatom őket. Ilyen még nem fordult elő, mert mindig levágták, hogy velem nem árt, ha óvatosak. A jelenlegi munkahelyemen lévő besúgó is próbálkozott kicsit, a főnök viszont leszúrta, mert túl fontos a munkám. Azóta meg rájött, hogy jobban ne is erőltesse a dolgokat, mert 1-2 erősebb dologgal én is betudom köpni.
#1: Tudom, ez a gyk. és itt mindenki szent, de a valóságban rengeteg munkakörben szinte lehetetlen folyamatosan dolgozni és az emberi szervezet/psziché nem is erre való. Nálunk pl. van, hogy egyszerűen nincs meló. Ilyenkor az alibi felesleges dolgokat kéne csinálni, amit természetesen nem csinálunk, mert tényleg nincs értelmük.
2020. febr. 20. 00:33
3/14 anonim válasza:
#2: Ez elég érdekes cég lehet.
Nincs elég meló, ami kitöltené a 8 órát, ezért vannak üresjáratok, és ilyenkor be akar titeket köpni a munkahelyi áruló, hogy nem dolgoztok? :D ilyenkor meg kell mondani a főnöknek, hogy dolgoznánk, ha lenne munka
2020. febr. 20. 01:05
4/14 anonim válasza:
„Ez elég érdekes cég lehet.”
Miért is? Nálunk is ez megy. Ha éppenséggel nem kell megrendelésen dolgozni és nincs ügyfél sem, akkor mit csináljunk? A ránk eső feladatokat elvégeztük.
2020. febr. 20. 06:47
5/14 anonim válasza:
4: Honnan veszed, hogy a kérdező irodában dolgozik? Egy szóval nem írta. Tippre valami fizikai munka lehet. Én mosogatóként dolgozom különféle helyeken, mindenhol az van, hogy ha épp nincs mosogatnivaló, akkor takarítsak, polírozzam a dolgokat, vagy kérdezzem meg a szakácsot, hogy tudok-e valamit segíteni. Mert hogy nem egyhelyben ácsorgásért kapom az órabért.
2020. febr. 20. 08:01
6/14 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva: Ha legközelebb látjátok, hogy ő nem dolgozik, köpjétek be ti őt. Vagy pedig diszkréten megfenyegetitek, hogy ha még egyszer spionkodik, akkor lesz egy kis elbeszélgetésetek vele munkaidő után melóhelyen kívül.
2020. febr. 20. 08:05
7/14 anonim válasza:
Akkor legyél Sztahanovista. Én adott munkakörért kapom a pénzem. Nem fogok wc-t pucolni, ha épp nincs mit csinálni. A cég gondja, ha kevés a megrendelés, nem az enyém...
2020. febr. 20. 08:40
8/14 anonim válasza:
7: Irodai dolgozóként nyilván nem várhatják el, hogy takarítsál meg hasonlók. De a kérdező nem hiszem, hogy irodában dolgozna. Ami a mosogatói munkakört illeti, abban benne van, hogy a mosogatás mellett tisztán is kell tartani a placcot. De gyárban dolgozva is elvárták, hogy ha épp áll a gép (mert meg kell rajta szerelni vagy át kell állítani valami), mi addig ne malmozzunk, hanem csináljunk valamit.
2020. febr. 20. 08:55
9/14 anonim válasza:
persze az irodistának ha nincs dolga megállhat, csak a fizikai melós dolgozzon mindig igaz?
2020. febr. 20. 09:30
10/14 anonim válasza:
9: Azért feltételezem, hogy értelmesebb helyeken az irodistának is meg van szabva valami tevékenység alternatívaként arra a zesetre, ha épp nincs mit csinálni. Ha más nem, aktarendezgetés, fájlcsoportosítás vagy ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!