Aki nagy tiktokos: Ha megnézem valakinek a videóját (rákeresek a fiókra,de nem követem),akkor meg tudja nézni,ki nézte meg? Jelzi értesítésben,hogy új megtekintő van?
Figyelt kérdés
Köszönöm a választ előre is!#Tiktokosok
2022. febr. 8. 00:46
1/3 anonim válasza:
ha megosztotta veled a linket, es ugy nezed meg, akkor jelezni fogja hogy xy felhasznalo megnezte
ha te magad rakeresel, es megnezel barmilyen videot, akkor nem fogja latni, meg akkor sem ha koveted
2/3 A kérdező kommentje:
Ohhh köszönöm! Nem link által nézem,hanem rákerestem a profiljára,csak mivel kevesebb követője van,így emiatt nem akartam,hogy bármit jelezzen. De ezt nem is tudtam,hogy a link általinál meg jelez😳
2022. febr. 8. 01:08
3/3 anonim válasza:
Ha mas osztja meg a linket, akkor neki nem jelez, csak annak akitol kaptad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!