Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most Covid idején be mertek...

Most Covid idején be mertek ülni étterembe vagy inkább hanyagoljátok ezt?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%
Olyan orszagban nem, ahol nincs maszk. Ha maszkban engednek be, maszkot visel a szemelyzet, es ultetes utan az adott tarsasag leveszi es csak egymasban megbiznak, ugy igen. Kulonben mi a francnak eltem hosszu ideig lockdownban? Es van harom jo oltasom, de nem olyan, mint a terhesseg lehet kicsit elkapni, es lehet nagy mennyisegu covid virust beszopni.
2022. febr. 6. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Decemberben ünnepeltük a legkisebb gyerekem 18. szülinapját. Étteremben, kb. 20 fős családi banzáj volt. Csak azért enni, mert sajna a mi családunkban is vannak rettegők, akik nem jöttek el a hiszti miatt.

Tegnap meg a középsőét ünnepeltük, bowlingozni voltunk ugyanannak az étteremnek az alagsorában, ahol a kicsi szülinapja is volt. Itt mi csak öten voltunk, de volt két másik, nagyobb társaság is mellettünk.

Tele van már a hócsukám ezzel az egész tömeghisztériával, ami megy. Sok birkát sikerült jól beetetni.

2022. febr. 6. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Persze, tegnap is voltunk a trófeában :)

Mèg be sem vagyunk oltva, mègsem fèlünk.

2022. febr. 6. 20:03
 14/19 anonim ***** válasza:
16%

9.ostoba vagy, en ezt csak a terhesseg kapcsan irtam, ami en nem vagyok. En magam siman beülök etterembe, sőt külföldre is jarok.

10. Igazad van, most mar tul vagy rajta, most mar ez van. De en nem is a retteges fogalmarol irtam neked előző kommentemben, hanem az ovatossagrol,amire te azt irtad hogy nem szükseges. Sztem terhes nők eseteben igenis szükseges.

2022. febr. 6. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
14. Nézd, óvatoskodtam én, és mégis utolért. Nincs az az óvatosság, amivel ezt ki tudod védeni. Jó, mondjuk ha építesz otthon egy teljesen steril szobát, és beköltözöl évekre, akkor talán le tudod vinni az esélyt úgy 95-6%-ra...
2022. febr. 6. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Nem járok iylen helyre de alapvetően nem tartanék a dologtól, decemberben voltam én kis covidos, kb észre sem vettem a dolgot, ha munkáltató nem írja elő a tesztet, akkor nem is tudok róla kb.
2022. febr. 7. 04:13
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Én igen (persze kézfertőtlenítés után, nem olyan helyen, ahol a nyakamba liheg Józsika a 2es asztaltól, és maszk van a pincéren).
2022. febr. 7. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:
18%
Igen, ha nincs tömeg és visel maszkot a személyzet.:) Mi is fertőtlenítünk és asztaltól felállva maszkozunk.
2022. febr. 7. 23:06
 19/19 anonim ***** válasza:
45%
Én, mint ápoló aki covidon is dolgozott, sajnos nagyon sok kismamát láttam súlyos állapotba, és nagyon hirtelen romlott az állapotuk. Talán ezt volt a legnehezebb látni. Persze valaki terhesen teljesen enyhén megússza, de én ezután a látvány után 5x jobban meggondolnám mit csinálok. Egyébként egy étterembe nyugodtan be lehet ülni, de tömegrendezvényre már terhesen nem mennék. Lehet majd lepontozni, de ha tetszik ha nem , a terhesség rizikófaktor covid szempontjából
2022. febr. 9. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!