Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most Covid idején be mertek...

Most Covid idején be mertek ülni étterembe vagy inkább hanyagoljátok ezt?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 17:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy beülök.
2022. febr. 6. 17:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Be merünk.
2022. febr. 6. 17:23
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
Igen, be merünk, mi nem vagyunk vírushisztis beszariak.
2022. febr. 6. 17:37
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Be. Háromszor vagyok oltva, leszarom már az egészet. Én már feloldanék minden korlátozást, aki él él, aki meghal így járt.
2022. febr. 6. 17:42
 5/19 anonim ***** válasza:
36%
Jelenleg már nem indokolt az ectra óvatosság, ha nem speciális veszélyeztetett valaki (pl. terhes, idős stb.)
2022. febr. 6. 17:57
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
5. Terhes vagyok, így sem indokolt az "ectra" óvatosság. Múlt szombaton teszteltek pozitívnak, előtte este volt 37,9 a testhőm. Aztán egy hét alatt 2x tüsszögtem meg 5x köhögtem. Ez volt a nagy veszélyes mutáns Covid.
2022. febr. 6. 18:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Be merek ülni, de egyébként amúgy sem nagyon szoktam járni. Sosem rettengtem, de engem ez az egész már nem érdekel, elegem volt a hisztériából.
2022. febr. 6. 18:28
 8/19 anonim ***** válasza:
31%
Hat en biztos nem tudnek nyugodt lenni ha terhesen benyelnem a covidot.. Virusfertozes igenis hogy okozhat rendellenessegeket, hany ilyen ember van, aki pl virus miatt lett hallasserult, anyuka mondjuk rubeolas volt. A covidrol meg kb alig tudunk vmit ilyen teren. Meresz kijelentes hogy nincs szukseg az extra ovatossagra.
2022. febr. 6. 18:35
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

jól van nyolcas, jár a fejsimi karikótól, ügyesen rettegsz. hagyd békén a normális embereket élni, és ásd el magad a pincében, ott nagyon biztonságos lesz neked.

persze hogy be merek menni étterembe, mitől kéne félni?

2022. febr. 6. 18:43
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

8.

Oké, és ha rettegtem is volna a fertőzésem mellé, az min változtat?

2022. febr. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!